Slovenjgraško poletje vabi

Danes v Slovenj Gradcu upajo na zvezdnato nebo ob ogledu filma Obetavna mladenka, ki je letos dobil oskarja za izvirni scenarij, z vsestransko Carey Mulligan v glavni vlogi. Že od 14h dalje so pred hotelom Vabo urbane delavnice, napihljiv grad ter animacije za otroke.
milky-way-984050_1280
Zvezdnato nebo

Poletje je tukaj, z njim pa prihaja v okviru  JZ Spotur in MOSG nov poletni projekt, ki bo pomagal oživeti mestno jedro Slovenj Gradca.

Mestna občina Slovenj Gradec in Javni zavod Spotur sta se povezala z lokalnimi ponudniki gostinskih storitev iz mestnega jedra in skupaj so pripravili zanimiv program, ki bo zadovoljil vse okuse in različne generacije ter bo potekal na raznih lokacijah v mestnem jedru Slovenj Gradca ob vikendih vse do konca poletja. Program bo dopolnil prireditve v okviru Slovenjegraškega poletja, ki ga tudi letos organizira Kulturni dom Slovenj Gradec v sodelovanju z Mestno občino Slovenj Gradec.

Danes v Slovenj Gradcu upajo na zvezdnato nebo ob ogledu filma Obetavna mladenka, ki je letos dobil oskarja za izvirni scenarij, z vsestransko Carey Mulligan v glavni vlogi.

Vabljeni v Rotenturnu, ob 21.15.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=rkTVCWZmDnA

Že od 14h dalje so pred hotelom Vabo urbane delavnice, napihljiv grad ter animacije za otroke.

Jutri pa vas vabijo na kultni film Hitri in drzni 9: Drzna saga, ki si ga prav tako lahko ogledate pod milim nebom v gradu Rotenturen ob 21.15.

Vir: JZ SPOTUR SG

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.