Slovenjgraški policisti prosijo za pomoč pri razjasnitvi okoliščin petkove prometne nesreče

S PU Celje so sporočili, da išče voznika motornega kolesa in morebitne očividce prometne nesreče, ki se je pred dnevi pripetila na območju Občine Mislinja.
policija luči

Policisti PP Slovenj Gradec so v petek 9. 10. 2020 ob 19.10 uri na glavni cesti izven naselja Straže pri Mislinji, obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo v kateri je bil udeležen voznik kolesa z motorjem in neznanim voznik neznanega motornega kolesa, so sporočili iz PU Celje.

Neznani voznik motornega kolesa je pred tem nepravilno prehiteval voznika osebnega vozila izven naselja Straže, zapeljal na levo smerno vozišče, po katerem je pravilno ob desnem robu, pripeljal voznik kolesa z motorjem. Med njima je prišlo do oplazenja, voznik neznanega motornega kolesa pa je z vožnjo nadaljeval v smeri Slovenj Gradca.

Zaradi razjasnitev okoliščin omenjene prometne nesreče policisti PU Celje naprošajo voznika neznanega motornega kolesa in voznika prehitevanega vozila, da se zglasita na PP Slovenj Gradec zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreč. Prav tako pozivajo vse morebitne priče da pokličejo na 113 ali na PP Slovenj Gradec na telefonsko številko 02 872 54 00.

Preberi še:  V tem tednu cepljenje starejših od 60 let, maturantov in kroničnih bolnikov

prijavi se

prijavi se v svoj račun