Search
Close this search box.

Slovenj Gradec obiskala gospodarska delegacija iz Indije

Gospodarska delegacija iz Indije je seveda prišla na obisk na čelu z veleposlanico Indije v Sloveniji njeno ekscelenco Namrato D. Kumar. V okviru obiska so si ogledali tudi gorsko turistični center Kope.

Danes, v sredo, 6. decembra 2023, je prvič v zgodovini mesta Slovenj Gradec, le-to, obiskala močna gospodarska delegacija iz Indije na čelu z veleposlanico Indije v Sloveniji njeno ekscelenco Namrato S. Kumar, veliko prijateljico mesta Slovenj Gradec, glasnika miru.

Župan Mestne občine Slovenj Gradec Tilen Klugler je ob tem na svoj Facebook profil zapisal:Že pred časom sva se strinjala, da morava tradicionalno dobro sodelovanje na kulturnem področju čimprej nadgraditi še na gospodarskem. Odprte so neslutene možnosti za sodelovanje naših podjetij in institucij z indijskimi. Z veleposlanico bova povezovala in odpirala vrata novim priložnostim za sodelovanje.”

Delegaciji pa so z veseljem predstavili tudi naš največji gorsko turistični center Kope, ki je paradni konj turizma na Koroškem in ima seveda pomembno vlogo tudi v gospodarstvu cele regije.

Vir: Fb Tilen Klugler

Dogodki