Search
Close this search box.

Slavnostna seja Občine Dravograd: Podelitev občinskih priznanj in nagrad (FOTO)

Včeraj, 3. julija 2027, je v Dvorcu Bukovje potekala slavnostna seja, na kateri so podelili občinska priznanja in nagrade.

V čudovitem ambientu dvorca Bukovje je včeraj, 3. julija 2024, potekala slavnostna seja Občine Dravograd, kjer je župan Anton Preksavec podelil občinska priznanja in nagrade zaslužnim posameznikom, organizacijam ter podjetju.

Po nagovoru župana Antona Preksavca je le ta najprej podelil zlate grbe, ki kot znak spoštovanja, pozornosti in v zahvalo za pomoč pri razvoju občine ter za prispevek pri uveljavljanju njenega ugleda.

Prejemniki zlatega grba Občine Dravograd so: Irena Gostenčnik, dr. med. Ervin Pečnik (Bibi), Maksimiljana Gošnak in Luka Temnikar.

Sledila je podelitev občinski priznanj za izjemne dosežke in vzpodbudo za nadaljnje strokovno delo in aktivnosti. Prejemniki priznanj Občine Dravograd so:

  • DARSON d.o.o. – področje gospodarstva
  • KD Dravograd – Likovna sekcija – področje kulture
  • Kristina Ločičnik – področje kulture

Za konec pa je bila podeljena še občinska nagrada za izjemne uspehe na družbenem področju, ki prispevajo k razvoju, ugledu in življenju v občini, katero je prejelo CZ občine Dravograd – ekipa prve pomoči.

Za vrhunske glasbene vložke med podelitvijo sta poskrbeli citrarka Maja Mirkac ter pevka Ana Dušica.

Po uradnem delu so se v prijetnem ambientu dvorišča dvorca Bukovje družili ob odlični hrani in nazdravili z občinskimi nagrajenci.

Iskrene čestitke vsem prejemnikom za njihove izjemne dosežke in prispevke k razvoju skupnosti.

Vir: Zvone Burja

Fotogalerija

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Včeraj, 3. julija 2027, je v Dvorcu Bukovje potekala slavnostna seja, na kateri so podelili občinska priznanja in nagrade.