Skupna športna vadba z ultramaratoncem Dolencem

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
E-pošta
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp

V okviru projekta Zdrava Črna poleg številnih aktivnosti že od junija izvajajo športno vadbo – dm športne urice za otroke. Gre za sodelovanje s podjetjema dm drogerie markt Slovenija in ProTime.

Vadbo izvajajo enkrat na teden in je prilagojena različnim starostnim skupinam. Otroci s pomočjo ekipe vaditeljev izvajajo številne oblike športne vadbe in spoznavajo različne oblike aktivnega preživljanja prostega časa ter s tem krepijo zdrav in aktiven slog življenja. Več informacij najdete tukaj.

Od junija do novembra so imeli športne urice na stadionu, zdaj jih imajo v telovadnici. Na vadbo je prijavljenih 51 otrok, povprečno se vadbe udeleži okoli 25-30 otrok, do tega tedna so opravili že 26 vadb.

Ta petek, 7.12. ob 15.00, bodo v telovadnici OŠ Črna na Koroškem (Center 142, Črna) imeli skupno vadbo s predstavniki dm in ProTime, obiskal jih bo tudi Bogomir Dolenc, ultramaratonec, ki teče v dobrodelne namene (kot vemo, je 12. septembra enega izmed 42 maratonov v 42 dneh odtekel tudi na stadionu v Črni).

Vljudno vabijo vse partnerje v projektu Zdrava Črna (NIJZ, ZD Ravne, Občina Črna, Korociv, OŠ Črna, Vrtec kralj Matjaž, CUDV – k udeležbi so vabljeni tudi uporabniki zavoda), da se pridružite na prireditvi in skupaj z otroci in starši opravite enourno – lahko in zabavno – športno vadbo.

Program:

14.50-15.00 Zbor udeležencev športne vadbe

15.05-15.10 Uvod v srečanje (Jure Lesjak, koordinator projekta)

15.10-15.20 Pozdravni nagovori (dm, ProTime, Občina Črna + ostali partnerji)

15.20-15.30 Motivacijski nagovor gosta Bogomirja Dolenca

15.30-16.20 Športna vadba po postajah (vsi udeleženci)

16.20-16.25 Skupinsko fotografiranje in zaključek srečanja

Iz iste kategorije

Iz istega kraja

Close Menu