Search
Close this search box.

Sejem starin in adventna tržnica privabila množico obiskovalcev

Na Ravnah je danes, 16. decembra 2023, potekal sejem starin in adventna tržnica.

V okviru Čarobnega decembra na Ravnah sta danes, 16. decembra 2023, na mestnem platoju na Ravnah na Koroškem, potekala praznično obarvan sejem starin in adventna tržnica.

Na to krasno, sončno decembrsko soboto, so lahko obiskovalci mestnega platoja na Ravnah na stojnicah adventne tržnice med 9. in 13. uro pobrskali med zanimivo ponudbo in izbrali nekaj zase, vsi ljubitelji starin pa so uživali v raziskovanju in občudovanju unikatnih predmetov iz preteklosti. Ste vi našli kaj zase?

Za glasbeno spremljavo je na tokratnem sejmu starin, ki na Ravnah sicer poteka vsako tretjo soboto v mesecu, poskrbel vsestranski koroški glasbenik Gregor Šteharnik.

Prav tako so organizatorji poskrbeli za kulinarično ponudbo, saj so k sodelovanju povabili Koroški čili klub. Za vse lačne želodčke so pripravili burger z natrgano svinjino in hot dog s klobaso iz mesa mangulice.

Čeprav sta se sejem starin in adventna tržnica za danes poslovila, pa to ne pomeni, da je konec tudi dogajanja na mestnem platoju. Da bo današnja sobota res čarobna, bodo od 16. ure naprej skrbeli fantje zasedbe Farty Animals, ki vas bodo ogreli s svojo pozitivno energijo ob ritmih največjih hitov. Tudi popoldan bodo za lakoto skrbeli člani Koroškega čili kluba, poskrbljeno pa bo tudi za to, da nihče ne bo ostal žejen.

Zato ne zamudite te čudovite in pestre decembrske sobote na Ravnah in se nam pridružite v praznovanju Čarobnega decembra.

FOTOGALERIJA:

Dogodki

Na Ravnah je danes, 16. decembra 2023, potekal sejem starin in adventna tržnica.