Se znate spoprijeti s stresom?

sad-4207079_1920

V četrtek, 4. junija 2020 bo v Večgeneracijskem centru Andeški hram v Slovenj Gradcu potekala prva od štirih delavnic na temo spoprijemanja s stresom.

Stres nas pogosto spremlja v našem vsakdanjem življenju. Sploh v zadnjem času pa se je naše življenje zaradi novih okoliščin zelo spremenilo, pravijo organizatorji in dodajajo, da je zato nadvse pomembno, da se znamo s stresom na ustrezni način spoprijemati.

V delavnici Spoprijemanje s stresom, ki jo bo izvajala psihologinja Mojca Šipek iz Zdravstvenega doma Slovenj Gradec (CKZ Koroška), boste izvedeli, kaj je stres in kako vpliva na naše zdravje in počutje, pogovarjali pa se boste tudi, kako uspešno živeti v stresnem vsakdanjiku.

FOTO: Andeški hram

Srečanje bo v četrtek, 4. junija 2020, ob 11. uri v VGC Andeški hram (podhod pri lekarni).

Delavnica je brezplačna in je sestavljena iz štirih srečanj po uro in pol. Organizatorji pa sporočajo, da je zaželeno, da se udeležite vseh štirih srečanj. Število udeležencev je omejeno na 5, zato je predhodna prijava obvezna. Prijavite se lahko do jutri, 2. junija, do 12. ure na številko 070 640 490.

Organizatorji pa še dodajajo, da bo aktivnost potekala v skladu z navodili NIJZ za preprečitev širjenja okužb s koronavirusom.

VIR: Andeški hram

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.