Search
Close this search box.

Še malo in boste lahko svoje brbončice razvajali na Odprti kuhni v Slovenj Gradcu

Edinstvena kulinarična tržnica Odprta kuhna se je tudi letos odpravila na pot po Sloveniji. Septembra pa se bo ustavila tudi v Slovenj Gradcu.
Fotografija je simbolična

V soboto, 10. septembra, boste lahko razvajali svoje brbončice na Odprti kuhni v Slovenj Gradcu, in sicer Trgu svobode ter Glavnem trgu, kjer bodo na voljo okusne dobrote in osvežujoče pijače. Dogajanju se lahko pridružite med 11. in 21. uro.

Županje in župani občin, v katerih gostuje Odprta kuhna, se strinjajo, da priljubljena kulinarična tržnica popestri družabni utrip, saj v mesta pripelje obiskovalce od blizu in daleč ter jim predstavi kulinarično ponudbo, ki v takšni pisani podobi ni na voljo vsak dan.

Odprta kuhna letos obeležuje 10. sezono delovanja in v tem času je odigrala ključno vlogo pri razvoju močne, kreativne, raznolike, radožive in mednarodno priznane slovenske kulinarične scene. Vesel sem, da jo po zaslugi naših obiskov spoznavajo ljudje po vsej državi. Ta gostovanja so vedno posebno doživetje, vzdušje je odlično, druženje sproščeno in z veseljem se vedno znova vračamo,” je pred začetkom turneje poudaril Lior Kochavy, soustanovitelj Odprte kuhne. Dodal je, da so 10. sezono Odprte kuhne zasnovali kot največjo in najboljšo doslej.

Vse Odprte kuhne bodo potekale v skladu z načeli organizacije okolju prijazne tržnice – jedi in pijače bodo stregli le v biorazgradljivih materialih in povratni embalaži, poskrbeli pa bodo tudi za možnost ustreznega ločevanja odpadkov.

Za vse dodatne informacije spremljajte tudi www.odprtakuhna.si, kjer se lahko prijavite na nihove tedenske e-novičke.

Dogodki

Edinstvena kulinarična tržnica Odprta kuhna se je tudi letos odpravila na pot po Sloveniji. Septembra pa se bo ustavila tudi v Slovenj Gradcu.