Search
Close this search box.

Še ena dih jemajoča gesta družine Fratar, ki ponovno greje vsa srca Koroške

Katra Fratar podira vse rekorde dobrodelnosti v zadnjih tednih. Kako plemenita je družina Fratar, s katro ali brez, pa govorijo njihova dejanja sama po sebi.

Naš poklon in vso spoštovanje družini Fratar, ki svojo empatijo do soljudi kaže na prav vsakem koraku. Roko podpore in pomoči je izkazala danes tudi z obiskom družine Vivod Jeseničnik, ki jo je včeraj prizadel požar v Otiškem vrhu. Družina z odprtim srcem je že prispevala sredstva za obnovo.

Takole so zapisali na Facebook profilu Katre Fratar: “Nesreča nikoli ne počiva, vedno prizadane DELOVNE in POŠTENE LJUDI. Tako je požar prizadel družino, po domače Jeznik Vivod-Jeseničnik. Naša Katra Fratar jih je danes tudi obiskala. DRUŽINA FRATAR je že prispevala sredstva za obnovo. Prav tako, pa Družina Fratar in Katra Fratar, vljudno NAPROŠATA VSE, da ZOPET STOPIMO SKUPAJ in POMAGAMO DRUŽINI. Na Rdeči križ Dravograd, pa je za družino odprt tudi račun, kamor lahko nakažete sredstva.”

Velik si – kolikor imaš veliko srce in dejanja te družine so res brezmejna. Človeku se orosi oko in zaigra srce. Ponosni smo, da imamo v svoji sredini takšne ljudi. Hvala, hvala družina Fratar in vsi ljudje dobrega srca. Bodimo človek človeku in z ramo ob rami. Naš globok poklon!

Družini lahko pomagate z nakazilom sredstev na TRR:SI56 6100 0001 9303 056 – SKLIC- 00 -01-2023, s pripisom «POMOČ POGORELI DRUŽINI VIVOD – JESENIČNIK «

Vir: Fb Katra Fratar

Dogodki

Katra Fratar podira vse rekorde dobrodelnosti v zadnjih tednih. Kako plemenita je družina Fratar, s katro ali brez, pa govorijo njihova dejanja sama po sebi.