Search
Close this search box.

Samo še dva dni nas loči do največjega SKI OPENINGA na Kopah

Ne zamudite največjega SKI OPENING žura na Kopah, kjer se bo žuralo dva dni zapored.

Le še dva dni nas loči do najbolj vročega ski openinga na Kopah, veseli december pa prinaša še veliko pestrega dogajanja.  Že ta vikend, v petek, 1. decembra in soboto, 2. decembra 2023, ob 20. uri, pa se začne nepozabna sezona z  odličnimi glasbenimi gosti, ki nikogar ne bodo pustili ravnodušnega.

Naše največje gorsko turistično središče Kope, ki velja tudi za najbolj party smučišče daleč naokoli, tudi v prihajajoči sezono ne bo razočaralo. Najbolj nor SKI OPENING vikend bodo v petek, 1. decembra 2023, otvorila legendarna Srebrna krila, nepozabne ikone jugoslovanske glasbene scene in ena izmed najbolj priljubljenih pop-rock skupin z območja nekdanje Jugoslavije. Navdušili vas bodo z zvoki znanih hitov, kot so Zakuni se ljubavi, Nek živi ljubav in Ja nisam kockar.

Na naslednji nepozabni žur pa ne bo potrebno dolgo čakati, saj že naslednji dan, v soboto, 2. decembra 2023, na Kope prihaja vedno neverjetna Jelena Rozga, ki bo kljub hladnim temperaturam poskrbela, da bo vsem obiskovalcem v Holcer Pubu vroče, kot že dolgo ne. Njeni hiti bodo napolnili prostor s pozitivno energijo in pustili nepozaben pečat.

Da bo zabava trajala vso noč, bo poskrbel tudi DJ Ney, ki bo s svojim programom držal goste na nogah in vzdušje na vrhuncu.

Novost v tej sezoni pa bo tudi ELEKTRO ODER, kjer bo energična DJ Xenia poskrbela za odlično atmosfero ob zvoku elektronskih ritmov.

Vstopnice za petkov žur boste našli TUKAJ, za sobotnega pa TUKAJ.

Najugodnejši paket SKI openinga pa si lahko rezerviraš na: rezervacije@kope.si / 386 (0) 2 88 39 850.

Vabljeni na najbolj nepozaben SKI OPENING vikend na Kope.

Dogodki

Ne zamudite največjega SKI OPENING žura na Kopah, kjer se bo žuralo dva dni zapored.