Search
Close this search box.

S.O.S. kvintet osvaja z novo skladbo “Lumpa lumpa” in predstavlja tudi novega člana

"Lumpa, lumpa" že osvaja srca poslušalcev in občinstva, zagotovo pa bo osvajal staro in mlado daleč naokoli tudi nov član zasedbe S.O.S. kvintet in to je nadobudni ter postavni Žak. Spoznajte ga.

S.O.S. kvintet nas vedno z nova s čim preseneti. Ne dolgo nazaj so posneli svoj novi videospot za skladbo “Lupma, lumpa”, ki je luč sveta premierno ogledala prav na današnjo nedeljo, 28. januarja 2024.

Hudomušna in energična skladba bo zagotovo osvajala občinstvo na vsakem koraku. V glavni vlogi pa sta se odlično znašla njihova simpatična pevka Kaja Humski in domačin z Raven na Koroškem Andrej Gorenjak. Novi videospot za skladbo “Lumpa, lumpa” so posneli na smučišču Poseka, kjer so jim družbo delala simpatična dekleta. Sicer pa je za video produkcijo poskrbel dvojec s Koroške – Dobran Laznik in Gregor Šteharnik (Kiki-Riki Films). Simpatične plesalke so iz Plesnega kluba Kušnime, za koreografijo pa je poskrbela Nika Slatinšek.

S.O.S. kvintet je takole zapisal ob premieri skladbe in videospota: “Pejmo vse do raja! Z novo pesmijo Lumpa lumpa. Pravijo, da bolj kot je odštekano, bolj je zabavno. Zato naj vas spremlja v vsakem trenutku Let’s go!” Pripisali pa so tudi, da gre posebna zahvala ZKŠTM Ravne na Koroškem, Smučišču Poseka in plesalkam plesnega kluba Kušnime.

Ob tem pa so presenetili tudi s povsem novim članom in to je Žak Petrič Grajfoner. Je klarinetist, rad poprime za kitaro in ima tudi zelo šarmanten vokal. Zase pravi: “Z glasbo sem se začel ukvarjati pri 6 letih. Narodno zabavna glasba me spremlja že od nekdaj. V življenju si želim doseči, da bi se s svojo glasbo uspel dotakniti ljudi.” Žaku želimo uspešno na novi glasbeni poti tudi mi, verjamemo, da bo s svojim glasom in stasom hitro osvojil srca poslušalcev, predvsem pa poslušalk.

Vas pa vabimo, da si današnjo nedeljo popestrite z melodično in veselo skladbo “Lumpa, lumpa”, ki jo boste v prihodnjih dneh zagotovo velikokrat ujeli na radijskih postajah.

Dogodki

"Lumpa, lumpa" že osvaja srca poslušalcev in občinstva, zagotovo pa bo osvajal staro in mlado daleč naokoli tudi nov član zasedbe S.O.S. kvintet in to je nadobudni ter postavni Žak. Spoznajte ga.