Search
Close this search box.

Ravne na Koroškem bogatejše za še en defibrilator

Najnovejši dodatek k mreži defibrilatorjev, nameščenih po celotni občini Ravne na Koroškem, je nameščen na Kulturnem centru Ravne.

V nesrečnih primerih, ko gre za življenje in smrt, so lahko odločilni tudi trenutki, zato je toliko bolj pomembno, da lahko v takšnih situacijah odreagiramo čim prej in čim bolj učinkovito.

V ta namen po vseh občinah na Koroškem vzpostavljajo mrežo avtomatskih defibrilatorjev, ki so že marsikomu rešili življenje.

Najnovejši dodatek v tej mreži na Ravnah na Koroškem, je avtomatski defibrilator, nameščen na zunanji strani stavbe Kulturnega centra Ravne, ki bo na voljo tako obiskovalcem centra, kot tudi vsem ljudem v bližini.

Pobudo za projekt in pridobitev defibrilatorja je podala Četrtna skupnost Trg, za ključen korak naprej v skupnem priazdevanju za varnost pa je poskrbela Območna enota Rdečega Križa, ki je defibrilator donirala.

Prav posebna zahvala pa gre Petru Kordežu, članu Koronarnega kluba Mežiške doline, ki je pomemben člen tega projekta in je s svojo predanostjo in podporo poskrbel za to, da je defibrilator nameščen in pripravljen za uporabo.

Vir: ZKŠTM

Najnovejši dodatek k mreži defibrilatorjev, nameščenih po celotni občini Ravne na Koroškem, je nameščen na Kulturnem centru Ravne.