Search
Close this search box.

Novoletni sprejem župana Raven

Leto 2022 je naokoli in že smo smelo in odločno zakorakali v prvi mesec novega leta 2023.

Mesec januar je mesec,  ko se še vedno ozremo nazaj in pogledamo, kaj vse je prineslo minulo leto, poveselimo se zaradi veliko dobrih stvari ter pestrih in aktivnih zadev, se za njih zahvalimo in si čim več lepega, pozitivnega zaželimo tudi za prihajajoče leto.

Ob vstopu v novo leto že veliko let zapored poteka na Ravnah na Koroškem županov (po)novoletni sprejem ter srečanje s poslovnimi partnerji, predstavniki njihovih zavodov, društev in ustanov, sodelavci in prijatelji iz naše občine, Mežiške doline in Koroške.

Sprejem oziroma popotnica k vstopu v novo leto je srečanje župana dr. Tomaža Rožena z gospodarstveniki in predstavniki javnega in družbenega življenja Občine Ravne na Koroškem ter vsemi, ki so v minulem letu soustvarjali podobo občine in pripomogli k temu, da postane občina še boljša, razpoznavnejša in lepša. To je hkrati zahvala vsakemu, ki je kakorkoli prispeval k mozaiku tega, kar se v občini dogaja. 

V preddverju Kulturnega centra je povabljene pozdravil in sprejel župan Občine Ravne na Koroškem dr. Tomaž Rožen. Pridružila sta se mu podžupana Peter Stočko in Andrej Erjavec.

Za uvod so prisluhnili najprej Ravenskim kolednikom ter moderatorki Janji Širnik. V dopoldansko slovesnost jih je pospremil čudovit, glasbeno obarvan program, ki sta soustvarila akademska glasbenika Grega Šteharnik in Luka Krof.

Zbrane je nagovoril in pozdravil župan Občine Ravne na Koroškem dr. Tomaž Rožen, ki se je vsem zahvalil za sodelovanje v preteklem letu, predvsem za uspešno delo in skupna prizadevanja za razvoj občine v dobro naših ljudi. Predstavil je doganje in pester utrip preteklega leta na različnih področjih od športa, kulture, gospodarstva kot tudi občinskih projektov ter omenil načrte za novo leto 2023.

Družabno srečanje se je zaključilo s pogostitvijo in prijateljskim klepetom v mali dvorani Kulturnega centra, kjer je župan dr. Tomaž Rožen z zbranimi nazdravil novemu letu ter si z njimi izmenjal še nekaj želja in spodbud za naprej.

Na novoletnem sprejemu so odlične dobrote pripravili na družinski kmetiji Račel Obretan in v  sladkem butiku v izvedbi Picerije Gajbica, Sonja Štern s. p.

Vir: Občina Ravne na Koroškem

Leto 2022 je naokoli in že smo smelo in odločno zakorakali v prvi mesec novega leta 2023.