Ravenski župan namenil pozornost najstarejšim občankam in občanom

Župan dr. Tomaž Rožen je v imenu občine Ravne na Koroškem, ki je uvrščena v Svetovno in slovensko mrežo starosti prijaznih mest, namenil pozornost ravenškim najstarejšim občankam in občanom ter jim v časih, ko obiski, klepet in stiski rok predstavljajo tveganje, kar s toplo besedo, prijazno mislijo in skromno pozornostjo v dar skušal pričarati nekaj prazničnega vzdušja in domačnosti.

Starejši občani so bogastvo izkušenj in modrosti, trenutne razmere pa so mnoge med njimi pahnile v negotovost in skrb zase, za svoje zdravje. S trenutnimi prizadevanji in dogajanjem v občini jih bodo skušali seznaniti s pomočjo letos posebej bogate številke glasila Ravenski razgledi, ki ga bodo, verjamemo, z veseljem prelistali, rešili križanko in z zanimanjem sledili vsebini, so ob tem zapisali na spletni strani občine.

V upanju, da se kmalu spet vrnejo časi pristne bližine pa je župan, dr. Tomaž Rožen, vsem zaželel predvsem trdnega zdravja, veliko volje in jim položil na srce – “niste sami!”

Župan dr. Tomaž Rožen starejšim občanom polepšal praznike

Občanke in občani občine Ravne na Koroškem, starejši od 79 let, bodo v teh dneh deležni majhne pozornosti, ki jih bo pričakala kar v njihovih poštnih nabiralnikih, skupaj z županovim voščilom. Prav tako so bili s paketki pozornosti obdarjeni ravenski starejši občani, ki bivajo po domovih starejših.

Vse dobre želje je župan namenil tudi požrtvovalnim vodjem in osebju domov za starejše občane ter se jim srčno zahvalil za njihovo izjemno delo.

Besedilo: Janja Š. (Urad župana Občine Ravne na Koroškem)