Search
Close this search box.

Ravenski svetniki podali soglasje k imenovanju Zdenke Koželj Rekanović

Včeraj, 16. maja je potekala 11. redna občinskega sveta Občine Ravne na Koroškem.

11. redna seja je potekala v sredo, 15. maja 2024, v veliki sejni sobi Občine Ravne, s pričetkom ob 15. uri, ki jo je vodil župan dr. Tomaž Rožen.

Na redni seji so svetnice in svetniki med drugim obravnavali tudi predlog k imenovanju direktorice Zdravstvenega doma Ravne na Koroškem.

Naj pri tem spomnimo, da so na razpis za direktorja Zdravstveni dom Ravne so prispele tri prijave. V ponedeljek, 18. marca 2024, je bil tako zadnji rok, do katerega so kandidati, ki so se zanimali za mesto direktorja Zdravstvenega doma Ravne na Koroškem, še lahko oddali prijavo na razpis.

Na razpis so se prijavile Zdenka Koželj Rekanović, specialistka splošne medicine, zaposlena v eni od ambulant na Prevaljah in vodja osnovnega zdravstva v Zdravstvenem domu Ravne, Darja Krevzelj, magistrica menedžmenta v sociali, zaposlena  kot strokovna vodja v sociali in Sabina Hovnik, pravnica, zaposlena v upravi Zdravstvenega doma Ravne.

Občinski svet Občine Ravne na Koroškem je podal soglasje k imenovanju Zdenke Koželj Rekanović, dr. med. spec., za direktorico Zdravstvenega doma Ravne na Koroškem, za mandatno obdobje 4 let, so zapisali na spletni strani Občine Ravne.

Včeraj, 16. maja je potekala 11. redna občinskega sveta Občine Ravne na Koroškem.