Search
Close this search box.

Ravenska občina zbira predloge za podelitev občinskih priznanj v letu 2021

Občina Ravne na Koroškem je objavila javni razpis za zbiranje predlogov za podelitev priznanj Občine Ravne na Koroškem v letu 2021.

Komisija zbira predloge za nagrado Občine Ravne na Koroškem, za plaketo Občine Ravne na Koroškem, za veliko plaketo Občine Ravne na Koroškem, za Prežihovo plaketo, za veliko Prežihovo plaketo, za Klančnikovo plaketo ter za veliko Klančnikovo plaketo.

Na spletni strani občine je zapisano, da so lahko predlagatelji kandidatov za priznanja politične stranke, podjetja, zavodi, druge organizacije in skupnosti, društva, skupine ljudi in posamezniki.

Podrobnejše informacije v zvezi z javnim razpisom lahko dobite na sedežu občine, telefon: 02 821 6022, 031 384 137 (Darja Čepin) vsak delovni dan od 8. do 15. ure. Predloge za podelitev priznanj  pošljite po pošti ali osebno dostavite v poštni nabiralnik pred občino najkasneje do petka, 12. februarja 2021na naslov: Občina Ravne na Koroškem, Komisija za vloge občanov in za priznanja, Gačnikova pot 5, 2390 Ravne na Koroškem.

Preberite še: Na Ravnah ob občinskem prazniku podelili priznanja občine

VIR: Občina Ravne

Dogodki

Občina Ravne na Koroškem je objavila javni razpis za zbiranje predlogov za podelitev priznanj Občine Ravne na Koroškem v letu 2021.