Search
Close this search box.

Radljevanje – Stand up comedy show. Prihaja Perica Jerković

Smeh je pol zdravja. Obilico vam ga obljubljajo tudi v Radljah ob Dravi. V okviru Radljevanja tja prihaja stanu-up komik Perica Jerković. Zabaval vas bo pri kozolcu v Vodnem parku Radlje ob Dravi.

V petek, 7. junija 2024, ob 20. uri, prihaja imenitni Perica Jerković. Zaradi pričetka obnove dvorca, bomo prireditev izvedli na drugi lokaciji – pri kozolcu v Vodnem parku.

Perica Jerković je eden najizkušenejših stand-up komikov pri nas, lani je obeležil 20. obletnico delovanja. Od leta 2003 je izvedel več kot 2000 nastopov v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni Gori, pa tudi v Grčiji in Angliji. Gostoval je na vseh večjih festivalih stand-up komedije v tem delu Evrope.

Največjo prepoznavnost je pri nas dosegel s celovečerno stand-up komedijo Rojen v Jugi, svoj drugi solo šov je poimenoval Homo Selfiens: Zgodovina selfi butla. Na televizijo je uvrstil tudi krajši comedy special s starševsko tematiko, Stendap predstavlja: Perica Jerković. Nastopil je na roastih Vida Valiča in Lada Bizovičarja, kmalu pa se je na žaru znašel tudi sam. Z Urošem Kuzmanom je soustvaril predstavo Profesor Kuzman mlajši, z Gašperjem Bergantom in Boštjanom Gorencem – Pižamo je smeh izvabljal v šovu Brade, z Robertom Petanom v šovu Zbogom korona, mi gremo na dopust, z Alešem Novakom pa v komediji Slovenec in pol. David Gorinšek prihaja iz Slovenskih Konjic.

Je novinar, glas Radia City in vedno bolj uveljavljen standup komik z zdaj že šestletnim stažem solo zabavljača. Je tudi organizator stand-up večerov v Mariboru. V komičnih krogih je njegova zgodba o bližnjem srečanju s policijsko marico zdaj že postala kultna. Alen Mastnak navdušuje z oponašanji in šalami na račun svojega domačega okolja. Želel je postati dramski igralec, a ga je življenje pahnilo iz gledališkega odra na oder stand up komedije. Po izjavah njegove matere je isti Jurij Zrnec, njegov približek temu pa je, da statira v seriji Ja, Chef.

Pisan sklop prireditev pod skupnim imenom RADLJEVANJE – radeljsko kulturno popotovanje, je zaživel v navdušujoč festival. Osrednja nit so glasbeni dogodki priznanih izvajalcev, s svojo kreativnostjo pa navdušujejo stand up komiki in številni drugi ustvarjalci. Festival Radjevanje je vsekakor festival z veliko začetnico in Dravski dolini daje novo raven dogajanja. Ob naravnih in kulturnih znamenitostih ter kulinariki ponuja preplet širokega spektra glasbenih in ostalih umetniških žanrov.

Svojo vstopnico si lahko zagotovite TUKAJ in v prodajnih mestih v sistemu mojekarte.si ter v Marenberškem centru Radlje.

Vabljeni!

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Smeh je pol zdravja. Obilico vam ga obljubljajo tudi v Radljah ob Dravi. V okviru Radljevanja tja prihaja stanu-up komik Perica Jerković. Zabaval vas bo pri kozolcu v Vodnem parku Radlje ob Dravi.