Search
Close this search box.

Radio Center začetek oddajanja na Koroškem obeležil z nepozabnim koncertom

FOTO: Radio Center

Radio Center je začetek svojega oddajanja na Koroškem obeležil z brezplačnim in nepozabnim koncertom vokalne skupine Perpetuum Jazzile v Slovenj Gradcu.

V petek, 22. februarja, se je v Kulturnem domu Slovenj Gradec dogajala vokalna ekstaza s skupino Perpetuum Jazzile. Do zadnjega kotička polna dvorana je uživala v odlični glasbi in tako na najboljši možni način pozdravila začetek oddajanja Radia Center na Koroškem. 

“Veseli smo, da smo končno prisotni tudi na Koroškem,“ je ob tej priložnosti povedal Aleks Žišt, direktor Radia Center. “Dolga leta smo se trudili, letos pa nam je končno uspelo, da smo Najboljši glasbeni miks za vso Slovenijo pripeljali tudi sem, v kraje kralja Matjaža. V tem trenutku je možno Radio Center poslušati na enaindvajsetih frekvencah po celi Sloveniji in poslušalci imajo kaj slišati. Prenovili smo našo glasbeno podobo, osvežili program in zvočno podobo radia ter poskrbeli za novo, sodobnejšo opremo s pomočjo katere ustvarjamo in oddajamo program. Radio Center spada v tem trenutku med redke domače medije, ki načrtno vlagajo v razvoj. V skladu s strategijo in s pomočjo tujih svetovalcev želimo našim poslušalcem zagotoviti najkakovostnejše programske vsebine.“

Na prireditvi je bil tudi voditelj jutranjega programa Sašo Papp, ki je v uvodnem govoru pozdravil goste. Tudi on se je prisotnosti Radia Center na Koroškem zelo razveselil: “Končno se s Polono lahko prebujava v družbi koroških poslušalcev. Vedno nama je nekaj manjkalo, no, zdaj pa smo popolni. Radio Center Korošicam in Korošcem prinaša obilico skrbno izbrane glasbe, sveže prometne informacije in ažurne novice s Koroške, iz Slovenije in tujine. Poleg tega vas bomo redno obveščali, kakšno vreme vas čaka in poskrbeli za smeh, zabavo in sprostitev. Na naši radijski postaji se vedno dogaja kaj zanimivega. To nam priznavajo številni poslušalci, ki so tudi letos poskrbeli, da smo nominirani za dva Viktorja in sicer v kategoriji radijskih postaj, Polona Požgan pa je kot edina dama nominirana v kategoriji radijska osebnost. Se slišimo!“

Radio Center na Koroškem oddaja na frekvencah 103,2 in 107,8 Mhz.

Kmalu pa pripravimo tudi videointervju, v katerem boste med drugimi izvedeli tudi kaj vse Radio Center prinaša naši regiji.

Dogodki

FOTO: Radio Center

Radio Center je začetek svojega oddajanja na Koroškem obeležil z brezplačnim in nepozabnim koncertom vokalne skupine Perpetuum Jazzile v Slovenj Gradcu.