Search
Close this search box.

Računovodski servis MTK plus: zanesljiva pot do uspešnega računovodstva

Računovodstvo predstavlja pomemben del poslovanja podjetja. Prav zato je ključnega pomena izbrati pravo računovodstvo. Predstavljamo vam prednosti Računovodskega servisa MTK plus, s katerim lahko poslujete kar na daljavo, za nujne zadeve pa imajo pisarno tudi na Koroškem.

Računovodski servis MTK plus, Tadej Cvek s.p., predstavlja strokovno podjetje s širokim znanjem in vrhunsko kvaliteto storitev s področja računovodstva. S ponosom se lahko pohvalijo z dragocenimi delovnimi izkušnjami, ki jim omogočajo, da svojim strankam nudijo le najboljše, pri tem pa se popolnoma prilagodijo njihovim potrebam in tako privarčujejo čas ter denar njihovemu podjetju.

Zakaj izbrati prav njih?

Njihova izjemna konkurenčnost izvira iz dolgoletnih izkušenj, natančnosti in nenehnega izobraževanja s področja računovodstva, kar predstavlja ključno zagotovilo za uspešnost in zadovoljstvo njihovih strank. Predanost in strokovnost jih postavljata med vodilne ponudnike na trgu, saj se zavedajo pomembnosti kakovostnih računovodskih storitev za uspeh podjetij.

Njihove prednosti so številne:

  • Obilica delovnih izkušenj: Z večletnim delovanjem v računovodstvu so pridobili neprecenljivo znanje, ki jim omogoča celovit in strokoven pristop k vašim računovodskim potrebam.
  • Doslednost in strokovnost: Pri vsakem koraku njihovega dela se držijo visokih standardov in so dosledni pri izvajanju vseh postopkov, da zagotovijo zanesljivost njihovih storitev.
  • Visoka stopnja natančnosti: Računovodstvo zahteva natančnost, kar v slehernem trenutku predstavlja njihovo prioriteto. Z veliko pozornosti obravnavajo vsako podrobnost in se trudijo zagotoviti brezhibno vodenje vaših poslovnih knjig.
  • Izjemna skrb za stranke: Stranke so za njih vedno na prvem mestu. Z veseljem prisluhnejo vašim vprašanjem, skrbno analizirajo vaše potrebe in vam ponudijo najboljše rešitve za učinkovito upravljanje vašega računovodstva.
  • Vrhunska kakovost opravljenih storitev: Kvaliteta je njihovo vodilo. Ne zadovoljijo se z manj kot odličnostjo pri opravljanju računovodskih storitev, saj želijo doseči najvišje standarde in preseči pričakovanja naših strank.
  • Oseben pristop za vsako stranko: Spoštujejo različne potrebe in želje njihovih strank, zato se trudijo zagotoviti oseben pristop pri vsaki storitvi, ki jo nudijo.
  • Velika prilagodljivost glede na individualne potrebe: Zavedajo se drugačnosti v poslovanju posameznih podjetij, zato so prilagodljivi in se prilagodijo vašim specifičnim zahtevam in delovnim procesom.
  • Za nujne primere dosegljivost tudi izven uradnega delovnega časa: Razumejo, da se lahko pojavijo nujne situacije, zato so v takšnih primerih dosegljivi tudi izven rednih delovnih ur.

Pisarna tudi na Koroškem

Tudi na Koroškem imajo svojo pisarno, v kateri je možen prevzem in oddaja dokumentov, pridobiti odgovore na vprašanja, ipd. Po predhodnem dogovoru jih najdete v PTC Katica, na Ronkovi 4.

Njihove storitve

Njihove storitve se ponašajo z vrhunsko specializacijo in obsegajo široko paleto kakovostnih rešitev, ki omogočajo nemoteno poslovanje in učinkovito upravljanje računovodstva: “Naša predanost in strokovnost nas pripeljeta do najzahtevnejših storitev, ki jih izvajamo s skrbnostjo in natančnostjo. Med našimi specializiranimi storitvami najdete:

  • Celovite računovodske storitve (od A do Ž): Skrbimo za popolno vodenje vaših finančnih podatkov, knjiženje poslovnih dogodkov in pripravo vseh računovodskih izkazov.
  • Celovite knjigovodske storitve: Poskrbimo za natančno evidentiranje vaših poslovnih transakcij ter urejanje vseh knjigovodskih postopkov, da vam omogočimo pregledno poslovanje.
  • Davčno svetovanje za obstoječe stranke: Pomagamo vam z optimizacijo davčnih obveznosti in pripravo učinkovite davčne strategije za vaše podjetje.
  • Individualno svetovanje: Spoštujemo edinstvene potrebe vsakega klienta, zato vam nudimo prilagojene rešitve in svetovanje, ki temelji na vaših specifičnih ciljih.
  • Kadrovsko svetovanje (prijave, odjave, pogodbe): Z našo pomočjo boste učinkovito urejali kadrovske postopke, vključno s prijavami, odjavami in pripravo pogodb.
  • Delovna dovoljenja za tujce (sodelovanje z zunanjim strokovnjakom): Zagotovimo vam strokovno in pravočasno urejanje delovnih dovoljenj za vaše tujce.
  • Pomoč in svetovanje pri ustanovitvi podjetja: Podpremo vas pri ustanavljanju novega podjetja in poskrbimo za pravilno postavitev vašega računovodskega sistema.
  • Poslovno svetovanje: Z našimi izkušenimi svetovalci boste razvili učinkovite poslovne strategije, ki bodo vašemu podjetju omogočile rast in konkurenčno prednost.
  • Možnost elektronskega bančništva (plačevanje in izdajanje računov prek vseh bančnih programov): Z digitalnimi rešitvami poenostavimo vaše poslovanje in omogočimo hitrejše ter varnejše transakcije.
  • Možnost elektronskega poslovanja: Uvedemo učinkovite elektronske procese, ki vam olajšajo delo ter prispevajo k boljši preglednosti in sledljivosti poslovanja.
  • Možnost prevzema dokumentacije na sedežu podjetja stranke (regija 02 in 03): Za vaše udobje in enostavnost poslovanja poskrbimo z organiziranim prevzemom dokumentacije na vašem sedežu.
  • Ostale visoko kvalitetne storitve s področja računovodstva in knjigovodstva: S svojim strokovnim znanjem pokrijemo vse vaše računovodske potrebe in zagotovimo, da so vaše poslovne finance v najboljših rokah.”

Sodelujejo predvsem z:

Storitve računovodskega servisa MTK Plus, Tadej Cvek s.p. so prilagojene tako mikro, majhnim in srednjim podjetjem, kot tudi samostojnim podjetnikom (s.p.) in družbam z omejeno odgovornostjo (d.o.o.).

Stopite v stik z njimi

Želite izvedeti več? Kontaktirajte jih na telefonski številki 040 890 001 ali jim pišite na info@mtk.si, obiščete pa lahko tudi njihovo spletno stran MTK.SI. Veseli bodo vašega klica ali sporočila in vam pomagali pri uresničitvi vseh vaših računovodskih ciljev. Prepustite svoje računovodstvo v roke strokovnjakov MTK plus ter zagotovite učinkovito in zanesljivo vodenje svojega podjetja!

Naročnik oglasa je Računovodski servis MTK plus, Tadej Cvek s.p.

Dogodki

Računovodstvo predstavlja pomemben del poslovanja podjetja. Prav zato je ključnega pomena izbrati pravo računovodstvo. Predstavljamo vam prednosti Računovodskega servisa MTK plus, s katerim lahko poslujete kar na daljavo, za nujne zadeve pa imajo pisarno tudi na Koroškem.