Search
Close this search box.

Prva predstava Koroškega otroškega lutkovnega abonmaja na Ravnah je razprodana

Organizatorji obveščajo, da je današnja prva predstava Koroškega lutkovnega abonmaja razprodana in vstopnic ni več mogoče kupiti.

Na Ravnah na Koroškem se obeta dobrodošla novost za najmlajše – Koroški otroški lutkovni abonma, katere predstave pa bodo potekale v Mladinskem domu v Strojnski Reki.

Organizatorji sporočajo, da vstopnic za današnjo predstavo, Če ne bi bilo barv ob 17. uri, ni več na voljo.

Razvrstili se bodo še štiri odlične lutkovne predstave, koroških lutkaric, ki bodo na ogled tretji torek v mesecu. Vse predstave bodo potekale v Mladinskem domu v Strojnski Reki, ob 17. uri.

Naslednja predstava bo 13. februarja 2024, v goste prihaja Lutkovna sekcija Mavrica iz Vrtca Dravograd z naslovom Radovedni Jošt12. marca 2024 prihaja v goste Dramska skupina Krojaček Hlaček, Vrtec Prevalje z naslovom Krojaček Hlaček16. aprila 2024 pa si boste lahko ogledali predstavo Dramske lutkovne skupine Vrtca Ravne na Koroškem Vse si delimo.

Abonmaje je mogoče vpisovati od četrtka, 11. januarja, cena za vse predstave pa bo 15 evrov. Seveda bo možen tudi ogled posameznih predstav, vstopnica za predstavo bo znašala 4 evre.

Več o abonmaju in prijave najdete TUKAJ.

Prijazno vabljeni!

Vir: ZKŠTM Ravne na Koroškem

Dogodki

Organizatorji obveščajo, da je današnja prva predstava Koroškega lutkovnega abonmaja razprodana in vstopnic ni več mogoče kupiti.