Search
Close this search box.

Projekt “S kolesom v mesto” se bo zaključil z nagradnim žrebanjem

MOSG, Ekopren, zavod za ekologijo in preventivo pred nesrečami in raum AU so tudi letos organizirali projekt “S kolesom v mesto”. Akcija, s katero si organizatorji prizadevajo za človeku in okolju bolj prijazen način mobilnosti, poteka od 1. avgusta do 22. septembra 2020, ko bo potekalo nagradno žrebanje.

Projekt “S kolesom v mesto” že tradicionalno nagovarja občanke in občane k trajnostni mobilnosti. Z njim želijo organizatorji projekta nagraditi vse, ki mesto, namesto z avtom, obiskujejo s kolesom. 

Vsak kolesar na vstopnih parkirnih kabinah v mestnem jedru prejme oštevilčen kuponček za popuste, ki so unovčljivi pri več kot 50-ih ponudnikih, označenimi s plakatom Kolesarju prijazen lokal.

Seznam ponudnikov, kjer je možno dobiti kuponček:

Dvomesečni projekt se bo zaključil z nagradnim žrebanjem, ki bo potekalo v mestnem jedru Slovenj Gradca, 22. septembra, ob 17. uri.

Projekt “S kolesom v mesto” se v okviru aktivnosti Evropskega tedna mobilnosti, v najbolj razširjeni kampanji za spodbujanje trajnostne mobilnosti, v Slovenj Gradcu izvaja že peto leto zapovrstjo. 

VIR: MOSG

Dogodki