Search
Close this search box.

Prireditev na Drugi OŠ Slovenj Gradec skupaj z bazarjem privabila nasmeh na obraz (FOTO)

V četrtek, 30. novembra, je bila športna dvorana pri Drugi osnovni šoli v Slovenj Gradcu prizorišče čudovite prireditve, ki je združila učence od 1. do 9. razreda v nepozaben kulturni program. Dogodek je bil tudi priložnost za sodelovanje, druženje ter pripravo prednovoletnega bazarja, ki je bil odprt po koncu kulturnega programa.

Kulturni program je bil sestavljen iz raznolikih točk, pri katerih so učenci predstavili svoj talent in kreativnost. Pesniške recitacije, glasbene točke, plesne predstave in gledališke vloge so napolnile dvorano s pozitivno energijo in prazničnim vzdušjem. Učenci so se izkazali s svojimi izjemnimi nastopi, kar je pričaralo nasmeh na obrazih ponosnih staršev, učiteljev in občinstva.

Po končanem kulturnem programu se je začel pričakovan prednovoletni bazar, na katerem so se razgrnili izdelki pridnih rok otrok. Obiskovalci so imeli priložnost kupiti unikatna božična darila, okraske, voščilnice in še mnogo drugega. Otroški izdelki so izžarevali ustvarjalnost in trud, ki so ga vložili v svoje projekte.

Še posebej pa je vredno omeniti, da so vsi prostovoljni prispevki, zbrani na dogodku, namenjeni šolskemu skladu. S tem so udeleženci dogodka prispevali k soustvarjanju boljših pogojev in možnosti za izobraževanje v okviru šole. Solidarnost in povezanost skupnosti sta bili tako še enkrat izkazani na najlepši možen način.

Prireditev in bazar sta bila ne samo priložnost za zabavo, ampak tudi odlična priložnost za spodbujanje ustvarjalnosti in timsko delo med učenci. Organizatorji dogodka so se trudili ustvariti nepozabno izkušnjo za vse udeležence, kar se je nedvomno tudi zgodilo.

Ob tem je župan MO Slovenj Gradec Tilen Klugler zapisal: “Ob pričetku prazničnih dni z osnovnošolskim bazarjem na obraze ljudi šole narišejo ne malo nasmehov.”

Fotogalerija

Dogodki