Search
Close this search box.

PRINTINK.si je postal spletni trgovec leta 2018!

Spletna trgovina PRINTINK.si je v izboru Spletni trgovec leta 2018, ki ga prirejata primerjalnik cen Ceneje.si in Shopper’s Mind, že šesto leto zapored osvojila naziv Spletni trgovec leta v kategoriji The Shopper’s Mind Category Award, “Books, School & Office“, hkrati pa so osvojili še posebno nagrado “Committee Award“, kot najbolje ocenjena trgovina s strani strokovne komisije med vsemi spletnimi trgovci.

S trdim delom in odrekanjem se vsekakor da

Poglavitni razlog uspeha je v njihovem pristopu do strank in vzpostavitvi vzajemnega zaupanja. Kakovost izdelkov, kvalitetna obravnava naročil, hitrost dostave, predvsem pa ugodno reševanje morebitnih zapletov ali reklamacij brez dodatnih stroškov za kupca, so temeljne lastnosti, na katerih gradijo svoj poslovni model.

Vsakoletna rast podjetja, števila zaposlenih, kot tudi rast aktivnih kupcev jim daje motivacijo, predvsem pa potrditev, da je poslovna ideja prava in njihove usmeritve ustrezne.

Izjava predstavnika podjetja o letošnji podelitvi nagrad

»Spletni trgovec leta je največje regijsko ecommerce tekmovanje, kjer vsako leto sodelujejo vsi najvidnejši spletni trgovci. E-commerce v Sloveniji je v nenehnem razvoju in dobro je, da je na trgu zdrava konkurenca, ki nas žene, da smo še boljši, se nenehno razvijamo, prilagajamo in izboljšujemo svoje storitve in spletni nastop.

Izredno veseli in ponosni smo, da nam je že šesto leto zapored uspelo zmagati v kategoriji “Books, School & Office”, hkrati pa smo letos prejeli še posebno nagrado “Committee Award”, kot najbolje ocenjena trgovina s strani strokovne komisije med vsemi spletnimi trgovci.

Čestitke celotni ekipi kolektiva za kontinuirano, trdo in kvalitetno delo, predvsem pa korekten in pošten odnos do naših kupcev. Brez srčne in kvalitetne ekipe sodelavcev, fleksibilnosti pri naročanju, reševanju težav, dobrih cen, poprodajne podpore in “fair-play-a” ti uspehi ne bi bili možni.

Seveda ta zgodba ne bi bila mogoča brez naših kupcev in poslovnih partnerjev, zato bi se na tem mestu radi zahvalili za vso izkazano podporo in obenem poudarili, da se bomo tudi v prihodnje trudili po naših najboljših močeh, da bodo zadovoljni z našimi storitvami in produkti.«