Search
Close this search box.

Prihodnji konec tedna prihajata Rock Dravograd in Dravograjska noč

Dravograd - stičišče treh dolin prihodnji konec tedna praznuje svoj občinski praznik in vabljeni, da skupaj z njimi praznujete tudi vi. Čakata vas dva nepozabna večera in to brez vstopnine!

Prihodnji konec tedna praznuje svoj občinski praznik tudi Občina Dravograd in ob tem pripravljajo veliko pestrega dogajanja.

Rock Dravograd

V petek, 30. junija 2023, od 21. ure dalje bodo prišli na svoj račun ljubitelji rocka. Dogajanje bo potekalo v prireditvenem prostoru Lukna. Za najboljšo zabavo bodo poskrbeli Alo!Stari, Rock Partyzani in Farty Animals.

Zasedba Alo!Stari je slovenska skate – pank skupina iz Maribora, ki je na sceni od leta 2019. Njene pesmi so v lokalnem dialektu. Rock Partyzani z obsežnim in raznolikim glasbenim repertoarjem navdušujejo tako mlajše kot starejše generacije. Njihovi nastopi so začinjeni z nostalgijo, humorjem in patriotizmom, nabiti z brezkompromisnim rock’n’rollom, YU in SLO pop rock hiti iz 80. in 90., avtorskimi uspešnicami, narodnozabavno satiro ter tudi marsikaterim presenečenjem. Njihove nastope prežema nalezljiva pozitivna energijo. Farty animals pa je koroška glasbena skupina, ki je bila ustanovljena čisto spontano, malo za šalo in malo zares. Sestavljajo jo odlični glasbeniki, ki so nepogrešljivi del glasbene cene na Koroškem in zagotovo bodo navdušili publiko tudi v Dravogradu.

Foto: Fb Farty Animals

Dravograjska noč

V soboto, 1. julija 2023, od 19. ure dalje pa vas čaka glasbena poslastica za vse okuse, ki bo pričarala zagotovo nepozabno Dravograjsko noč. V prireditvenem prostoru Lukna bo nastopila domačinka Eva Boto, Rok’n’band, trubaški orkestri iz Slovenije in Srbije. Eva Boto bo svojim vokalom zagotovo ponovno prevzela domače občinstvo, ki jo že nestrpno pričakuje. Rok’n’band bo izvedel svoje številne hite, ki jih prepeva staro in mlado. Navdih pa črpajo iz glasbe petdesetih let in njenih najodmevnejših izvajalcev. Za pravo trubaško fešto, pa bodo poskrbeli trubači iz pobratenega mesta Guča iz Srbije ter druge trubaške zasedbe.

Foto: Tibor Golob

Vstopite v poletje kot se šika in pridite na nepozabno zabavo v Dravograd, ki tokrat prinaša zabavo za prav vse okuse in vse generacije. Vstop je prost, poskrbljeno pa bo seveda tudi za jedačo in pijačo.

Vabljeni in dobrodošli!

Dravograd - stičišče treh dolin prihodnji konec tedna praznuje svoj občinski praznik in vabljeni, da skupaj z njimi praznujete tudi vi. Čakata vas dva nepozabna večera in to brez vstopnine!