Search
Close this search box.

Prihaja 45. Tradicionalni koroški pustni karneval

Tradicionalni pustni karneval na Koroškem!. Pripravite se na norčav pustni spektakel v Kotljah, ki bo potekal v soboto, 10. februarja 2024, ob 14. uri.

Kolektiv ZKŠTM Ravne na Koroškem v sodelovanju s Krajevno skupnostjo Kotlje prireja tradicionalni pustni karneval, letos že 45. po vrsti, ki bo navdušil ljubitelje norčij, zabave in šem. Dogodek, ki ga ne gre zamuditi, bo potekal v soboto, 10. februarja 2024, s pričetkom ob 14. uri v Kotljah.

Organizatorji vabijo vse zainteresirane skupine, posameznike in maske, da se pridružijo karnevalu, saj bo najboljša maska prejela denarno nagrado v višini 500 eur, najlepšim maskam pa bodo organizatorji podelili tudi veliko praktičnih nagrad.

Letošnje leto pa vas čaka tudi zelo pester spremljevalni glasbeni program. Ob 16. uri bosta poskrbela za odlično zabavo nepogrešljivi DJ Ukac in simpatična prekmurska pevka Nika ZorjanOb 20. uri pa boste lahko rajali z Ansamblom Okej in Luko Basijem.

Pred samim dogodkom organizatorji vabijo predstavnike skupin, da se po dodatne informacije obrnejo na:

Suzano Šapek (sapek.su@gmail.com), telefon: 040 252 562 ali Tomaža Sedarja (tomaz.sedar@ravne.si), telefon: 051 340 316

Organizatorji pa sporočajo tudi v primeru dežja bo od 14. ure dalje otroško pustno rajanje s povorko prestavljeno v šotor.

Ob tem vas obveščamo tudi o napovedanih spremembah prometnega režima:

  • zapora ceste bo na relaciji Rimski Vrelec – center Kotelj od 13.30 do 16. ure
  • zapora ceste mimo Gasilskega doma PGD Kotlje pa od 20. do 5. ure zjutraj

Ob vsem tem, pa tudi ne boste lačni, saj bodo za vas poskrbeli z pestro kulinarično ponudbo. Nikar ne zamudite norčavega, pustnega rajanja.

Vir: ZKŠTM Ravne na Koroškem

Dogodki

Tradicionalni pustni karneval na Koroškem!. Pripravite se na norčav pustni spektakel v Kotljah, ki bo potekal v soboto, 10. februarja 2024, ob 14. uri.