Search
Close this search box.

Pridružite se čistilni akciji »Rad ’mam čisto Radlje«

Javni zavod ŠKTM Radlje ob Dravi in občina Radlje ob Dravi organizirajo čistilno akcijo, kateri se lahko pridružite tudi vi.

Še malo in bo pomlad. Čas, ko se bo narava prebudila in zacvetela v vsej svoji lepoti. Zato so se Javni zavod ŠKTM Radlje ob Dravi in Občina Radlje ob Dravi skupaj odločili, da organizirajo čistilno akcijo 2022, ki so jo poimenovali »Rad ’mam čisto Radlje«, ki bo v soboto, 2. aprila 2022, s pričetkom predvidoma ob 8. uri.

Vsi člani društev in organizacij, naj se k čistilni akciji prijavijo v okviru društev in organizacij, vsi ostali, ki bi se tudi želeli priključiti čistilni akciji in niso člani društev in organizacij, pa naj pokličejo na 040 852 287 (Dominika Karlatec).

Tudi letos boste udeleženci prejeli malico, zaščitne rokavice in vrečke za smeti, JP KIČ Radlje pa bo poskrbelo za ustrezen odvoz nabranih smeti.

Prosijo vas, da jim vaše sodelovanje v čistilni akciji »Rad ’mam čisto Radlje« potrdite najkasneje do srede, 23. 3. 2022 po e – pošti turizem@sktmradlje.si ali na telefon 040 852 287 – Dominika Karlatec, koordinatorka čistilne akcije.

Po prijavi se boste skupaj dogovorili, katero lokacijo boste čistili.

Dogodki

Javni zavod ŠKTM Radlje ob Dravi in občina Radlje ob Dravi organizirajo čistilno akcijo, kateri se lahko pridružite tudi vi.