Search
Close this search box.

Pri pripravi gurmanskih burgerjev uporabljajo 100 % slovenske sestavine

Burgerji so nekoč veljali za tipično ameriško jed, danes pa jih lahko najdemo po vsem svetu. Slastni in sočni burgerji so že kar nekaj časa ena izmed najbolj priljubljenih jedi tudi pri nas. A narediti dober burger ni tako enostavno kot se morda sliši.

Ljubitelji burgerjev vedo, da je potrebno več kot kakovostno meso in mehka kruhova skorjica. Burgerji, ki so bili nekoč le pleskavica med prerezano bombetko, so danes postali pravo gurmansko doživetje. V njih najdemo nešteto kombinacij in skrbno izbranih sestavin, slastno meso, veliko zelenjave, tudi sadje, razne omake, okusne dodatke in rahel kruh. Skrbno pripravljene burgerje pa vam ponudijo tudi v Konteiner burgerju.

V hamburgerjih najdemo nešteto kombinacij in skrbno izbranih sestavin.

Konteiner burger je v osnovi iz ladijskega konteinerja:

Konteiner burger je veriga okrepčevalnic oziroma burger hiš, ki s 100 % slovenskimi sestavinami v burgerjih nikoli ne razočarajo. Njihovi začetki segajo v Pizzerijo in špageterijo Basilica iz Pake pri Velenju, kjer so želeli svojo ponudbo oplemenititi še z burgerji. Kasneje so se odločili, da poskusijo s samostojno burger hišo. Lastnik Davor Podbregar nam pove, da so se najprej odločili osvojiti Maribor, kar jim je super uspelo, lani pa je padla odločitev, da poskusijo tudi v Slovenj Gradcu. “Korošci so nas zelo lepo sprejeli, mi pa se tu tudi super počutimo.” je dodal Podbregar. Ime Konteiner burger izhaja iz konstrukcije, saj sta obe poslovalnici v osnovi iz ladijskega konteinerja.

Ime Konteiner burger izhaja iz konstrukcije, saj sta obe poslovalnici v osnovi iz ladijskega konteinerja.

Na jedilnem listu se najde za vsak okus nekaj:

Na njihovem jedilnem listu se prav gotovo najde za vsak okus nekaj. V ponudbi imajo več kot deset različnih burgerjev s svežimi in skrbno izbranimi sestavinami ter dolar krompirček. Poskrbljeno je tudi za vegetarijance ter njihove najmlajše obiskovalce, saj imajo v ponudbi piščančje medaljončke.

Ker si želijo ohranjati kvaliteto in se izboljševati iz dneva v dan, vedno iščejo najboljše, sveže, 100 % slovenske sestavine: 100 % slovenska govedina iz proste reje, sveža skrbno izbrana zelenjava, edinstvene krompirjeve bombetke s sezamom ter okusne hišne omake, vse to je Konteiner burger. “Strmimo k odličnosti, zato se ne zadovoljimo z drugorazrednimi sestavinami, kar je v teh časih prava redkost.” pove Podbregar in doda, da želijo biti vedno boljši, najboljši, kar se odraža tudi v okusih, ki jih njihovi burgerji ponujajo.

Pri pripravi uporabljajo najboljše, sveže, 100 % slovenske sestavine.

Posebna ponudba “specialnih burgerjev:”

“Vsi burgerji so dobro preučeni preden si zaslužijo mesto na našem jedilniku” nam še zaupa. Na dva do tri tedne pa v ponudbo vključijo enega izmed njihovih “specialnih burgerjev”, ki vedno znova navdušijo s svojimi izbranimi okusi. Piko na i dodajo zanimive sestavine, kot so brusnična omaka, dimljeno trgano meso, rezina pomaranče, …

“Vsi burgerji so dobro preučeni preden si zaslužijo mesto na našem jedilniku” .

Odlične burgerje pripravljajo vsak dan, od ponedeljka do sobote, med deseto uro zjutraj in deseto uro zvečer. Za dijake, študente in upokojence trenutno nimajo kakšne posebne ponudbe, a razmišljajo tudi v tej smeri. Vsaj dvakrat na mesec pripravijo nagradno igro na njihovi Facebook strani, kjer si lahko prislužite super nagrade: brezplačne burgerje, pivo in krompirček ali pa njihove Konteiner burger majice.

Vsaj dvakrat na mesec pripravijo nagradno igro na njihovi Facebook strani.

Na vprašanje, če lahko v prihodnje pričakujemo Konteiner burger še na kakšni drugi lokaciji nam Podbregar odgovori: “Iz dneva v dan se nam odpirajo nove možnosti za širitev, ki jih skrbno preučujemo, ko pa do tega pride, pa vas sigurno obvestimo.”

Konteiner burger se nahaja pri Mercator centru v Slovenj Gradcu, na Ronkovi ulici 4a.