Preživite konec poletja v prijetnem ambientu graščine Rotenturn

MO Slovenj Gradec vabi 24. in 25. avgusta 2022 ob 21.00 v lep, slovenjgraški atrij na ogled dveh slovenskih filmskih uspešnic komične drame "Orkester" in športnega dokumentarca "2017".

Komična drama “Orkester“, ki bo na sporedu v sredo, 24. avgusta 2022, ob 21.00, je zgodba o razposajenih članih pihalnega orkestra, ki potujejo na glasbeni festival v majhno avstrijsko mesto. Tega v filmu “igra” Slovenj Gradec, zato bo film še toliko bolj zanimiv.

Film “2017″ pa nas bo naslednji dan, 25. avgusta 2022, ob istem času, torej ob devetih zvečer, popeljal v zakulisje zadnjega evropskega košarkarskega prvenstva, na katerem je slovenska reprezentanca dosegla neverjetno zmago in se zapisala v zgodovino. Film ni le povzetek takratnega dogajanja, saj razkrije mnogo več kot le športno zgodbo, prihaja pa v najbolj pravem času – le nekaj dni pred novim “EuroBasketom” – da nas pospremi v pravo navijaško vzdušje!

Vabljeni 24. in 25. avgusta 2022 ob 21.00 v atrij graščine Rotenturn, da si pod zvezdami ogledate zvezde. V primeru slabega vremena bo projekcija filma v kinu Kulturni dom Slovenj Gradec.

Besedilo: Barbara Pur, Urad župana MO SG