Search
Close this search box.

Prevaljska občina zbira predloge za podelitev priznanj in nagrade

Občina Prevalje je objavila javni razpis za zbiranje predlogov za podelitev priznanj in nagrade občine za leto 2020.

Nagrado občine podelijo za izjemne uspehe pri demokratičnem razvoju družbe, za dosežke in rezultate, ki pomenijo pomemben prispevek pri razvijanju gospodarskih in negospodarskih dejavnosti, ki so pomembni za razvoj občine, delo in življenje v njej ter njen ugled.

Za izjemen prispevek k razvoju, ugledu in uveljavljanju občine podelijo tudi priznanja občine (častni občan, domicl občine, priznanje občine, Sušnikovo priznanje in priznanje za šport).

Predloge lahko podajo podjetja, zavodi, druge organizacije in skupnosti, društva, politične stranke, skupine občanov in posamezniki. Predlog mora biti v pisni obliki in mora vsebovati podatke o predlagatelju, podatke o kandidatu, vrsto priznanja, ki jo predlagatelj predlaga in podrobno utemeljitev, iz katere bo razvidno delovanje in uspeh kandidata.

Predloge pošljite na naslov: Občina Prevalje, Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja, Trg 2a, 2391 Prevalje, v zaprti kuverti s pripisom: “Ne odpiraj – javni razpis – PRIZNANJA IN NAGRADA OBČINE 2020”, najkasneje do 31.03.2021 do 12. ure.

VIR: Občina Prevalje

Dogodki

Občina Prevalje je objavila javni razpis za zbiranje predlogov za podelitev priznanj in nagrade občine za leto 2020.