Prestavljeno: Na Ivarčkem jezeru bo Bojan Emeršič zakuhal najmočnejši afrodiziak na svetu

V soboto, 4. septembra, se boste lahko na Ivarčkem jezeru nasmejali ob komediji Erotika. Dogodek je bil sicer predviden za to nedeljo, vendar so organizatorji pred kratkim sporočili, da bo prestavljen na 4. september.

Stari maček slovenskih odrov, televizijski mojster, ljubiteljski chef in mož, ki dobro ve, za kaj gre v življenju – se vrača z novim receptom za smeh. Bojan Emeršič, človek z veliko modrostjo, zaupanja vreden in z milijon izkušnjami vam bo pomagal in jih delil z vami na Ivarčkem jezeru. Ker veste … erotika ni le seks – erotika je življenje, je hrana, je zavreta strast v vsakdanjiku, je uživanje zvoka ob čin-činu, je dlan v dlani in pogled nekoga postrani … in mnogo, mnogo več.

Skupaj z vami bo Bojan Emeršič ta konec tedna na Ivarčkem jezeru zakuhal najmočnejši afrodiziak na svetu, vmes pa povedal veliko in še več o temah, o katerih se tudi s svojim partnerjem le redko pogovarjamo. O zadevah, ki jih v odnosu najbolj na glas zamolčimo, pa o tem, kdo se oblači za koga in zakaj so moški v resnici najbolj prijazna bitja na svetu.

Razkril vam bo, o čem razmišljamo med seksom in kam naj vljuden moški bulji, ker v dekolte pač ne gre. Bojan pove naglas VSE, česar si ne povemo, ker bi radi še ostali skupaj …

Komedija o odnosih, ljubezni, seksu in vsemu vmes. Dovolj je tabujev. Ob vsem delu, urnikih, opomnikih in obveznostih tako zlahka pozabljamo, da si je treba vzeti čas tudi za najbolj navadna posteljna veselja. Pa ne bi smeli – ker nas edino ljubezen ohranja normalne in nasmejane. Dobrodošli v najbolj direktnem in do konca nasmejanem šovu o pokončnem in položnem življenju.

Za vstop na dogodek je potrebno izpolnjevati pogoj PCT (pogoj prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja).Vstopnice se lahko zagotovite na tej povezavi TUKAJ.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije