Prenovljeno Ivarčko jezero spet zaživelo: Okusna hrana, hladna pijača, vodne aktivnosti in pester zabavni program (FOTO)

Konec maja smo poročali, da se z novim lastnikom Ivarčkemu jezeru obetajo boljši časi, danes pa lahko povemo, da ta koroški biser dobiva novo podobo. Na Ivarčkem jezeru se namreč spet dogaja, življenje se vrača nazaj in kot kaže, bomo kmalu na njem lahko uživali kot v dobrih starih časih.

Tako so na Ivarčkem jezeru v dobrem mesecu postorili marsikaj. Toliko, da so na lokaciji danes otvorili letošnjo sezono. Novi lastniki in upravitelji so ob pomoči gasilcev v zadnjih tednih očistili jezero in okolico pripravili za sprejem prvih obiskovalcev, vse z željo, da območje, ki je bilo v preteklosti zelo priljubljena izletniška točka, spet čim prej oživi.

“Dobrodošli nazaj, za vas pripravljamo svežo ponudbo osvežilne pijače, okusnih burgerjev, obilo zabave, športa in veliko več. Nazdravimo skupaj,” so besede, s katerimi so upravitelji vabili na današnjo otvoritev.

FOTOGALERIJA: Tako je bilo na Ivarčkem še pred nekaj dnevi

V zelo kratkem času so zamenjali pomole, jezero in okolica pa sta se uredila maksimalno po zmožnostih v tako kratkem roku. Z današnjim dnem se odpira tudi PopUp Bar in Foodtruck, kjer se boste lahko čez poletje okrepčali. Pirček je, Burgerji so, sladoled je, muska tut bo, bo pa tudi ogromno dogajanja, eventov in bandov. Fajn bo,” še napovedujejo upravitelji, ki za prihodnje mesece obljubljajo tudi pester glasbeno zabavni program.

Živahno pa je bilo na Ivarčkem že danes. Številčni obiskovalci so izrazili navdušenje nad prenovljenim koroškim biserom, uživali v zavetju neokrnjene narave in ob odlični postrežbi.

FOTOGALERIJA: Današnja podoba prenovljenega Ivarčkega jezera

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Korl
Korl
1 leto nazaj

Pohvalno.Se vidi da mre stara Garda skop stopit.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije