Search
Close this search box.

Prenovljeni Spar na Ravnah odprl svoja vrata

Trgovino Spar na Ravnah na Koroškem zvesti kupci obiskujejo že 16 let. v mesecu novembru je bila trgovina zaprta, saj je potekala obsežna prenova. V četrtek, 30. novembra 2017, se je prenovljena poslovalnica prvič predstavila strankam.

Prenova je zajemala posodobitev zunanjosti in notranjosti. Tako lahko zaradi preureditve parkirišča kupci odslej varneje parkirajo pred trgovino, v njej pa jih pričaka še več sprememb in novosti.  Že obstoječim oddelkom so posodobili izgled in preuredili postavitev, pri čemer so poudarili naravne materiale in barve, izpostavili pa so oddelke s svežimi živili.  Kupcem je na voljo sodobno oblikovan oddelek sadja in zelenjave, oddelki delikatese, oddelek svežega mesa in rib, oddelek kruha in peciva ter oddelek To Go, ki ponuja že pripravljene sendviče ter sadne in zelenjavne solate. Med vhodom v trgovino ter oddelkom sadja in zelenjave pa je svoje mesto našel leseni kozolec z izdelki slovenskih pridelovalcev.

Prenovljena trgovina je dobila tudi novo vodstvo. Mesto poslovodje je namreč prevzela Mateja Kotnik, ki je v verigi Spar Slovenija zaposlena že 18 let, nazadnje pa je bila namestnica poslovodje v trgovini Spar v Slovenj Gradcu. Prijazno nam je razkazala trgovino in nam zaupala, da so bila obnovitvena dela zalo zahtevna in obsežna, vendar je rezultat več kot odličen. “Pri tem so bili nepogrešljivi sodelavci, ki so pomagali pri postavitvi trgovine, za kar se jim iskreno zahvaljujem,” je še dodala.

Otvoritev je pospremil tudi pester zabavni program. Z glasbo je obiskovalce zabaval Duo Fantasy, potekale pa so številne dejavnosti za spodbujanje zdravega načina življenja, kot denimo merjenje krvnega tlaka in sladkorja v krvi, pa tudi različne zabavne in razvedrilne ustvarjalne delavnice za otroke. Nastopili so tudi otroci Vrtca Ravne, ki je sicer ob obletnici prvega odprtja trgovine od podjetja Spar prejel donacijo. Najmlajše obiskovalce je razveseljevala Sparova maskota zajček Sparky, njihove starše pa številne degustacije in otvoritveni popusti.

Dogodki