Search
Close this search box.

Prenovljen ravenski bazen začenja sezono z brezplačnim kopanjem

Kopalna sezona se z današnjim dnem začenja tudi na Ravnah na Koroškem. Svoja vrata bo odprl prenovljen letni olimpijski bazen.
V sklopu prenove, ki je potekala nekaj mesecev, so zamenjali dotrajane tlakovce bazenske ploščadi in dodali lesene elemente za več udobja kopalcev in lepši izgled bazena.
Odprtje bo danes, v četrtek, 21. junija 2018, ob 16. uri, vstop pa bo danes prost. Prve kopalce je bazen pričakal že pred uradno otvoritvijo, saj se to dopoldne tam kopajo ravenski šolarji, ki imajo športni dan.
Skozi poletje bo bazen odprt vsak dan med 10. in 20. uro, mali bazen pa se bo odpiral uro prej, že ob 9. uri. Rekreativno plavanje bo možno vsak dan med 19. in 21. uro, v baru na letnem bazenu pa se bodo obiskovalci lahko osvežili vsak dan od 9. do 21. ure, ob petkih in sobotah pa še uro dlje.
Nekaj sprememb se pripravlja tudi v zimskem bazenu in wellness centru na DTK-ju. Od sobote dalje bosta odprta med 17. in 22. uro, ob nedeljah pa do 20.30. Med 21. julijem in 5. avgustom bosta zaprta zaradi remonta, nato pa bo obratovalni čas enak, kot pred zaprtjem.
Skozi vse poletje bo bar DTK odprt med 8. in 21. uro.

 

Dogodki