Search
Close this search box.

Prenovljen Andrejev dom na Slemenu spet odpira svoja vrata (FOTO)

Priljubljena postojanka Andrejev dom na Slemenu ta petek ponovno odpira svoja vrata.

Andrejev dom na Slemenu leži na nadmorski višini 1096 m v prijetnem zavetju gozdov v mirnem okolju, kjer je še ohranjena narava, ki nas v vseh letnih časih preseneča s svojo lepoto. Zdaj pa ta priljubljena turistična in planinska postojanka spet odpira svoja vrata.

S Slemena vodijo peš poti na Uršljo goro, Smrekovec, do Svetega Križa nad Belimi Vodami in na Raduho. Prijetni so tudi krajši sprehodi po kmetijah Šentvida, v vas Javorje, kjer je bila najvišje ležeča osnovna šola v Sloveniji. Od tam je čudovit razgled na Smrekovško pogorje, Savinjske Alpe, Raduho, Olševo, Peco in Uršljo goro. V bližini je tudi termalno kopališče Topolšica in Črna na Koroškem, s številnimi turističnimi produkti. Andrejev dom na Slemenu pa je tudi priljubljena postojanka za kolesarje, družinske izlete in kulinarična razvajanja.

Dom je odprt vsak dan med 8. in 20. uro. Rezervacije sprejemajo na telefonsko številko 070 821 721.

V dveh prenovljenih gostinskih prostorih je 90 sedežev, tako da je Andrejev dom na Slemenu primeren tudi za večja praznovanja, različna slavja, družinska ali poslovna kosila, zaključene družbe, team buildinge …

V dnevni ponudbi imajo brez predhodne rezervacije različne kulinarične dobrote, možna je tudi rezervacija kosil, sladic in drugih jedi po naročilu. Na voljo pa je tudi 36 prenočišč.

FOTOGALERIJA

Dogodki

Priljubljena postojanka Andrejev dom na Slemenu ta petek ponovno odpira svoja vrata.