Premierni koncert Eve Boto ob izidu prvenca

Postavna Korošica Eva Boto jeseni 2019 doživlja veliko osebno zmago. Po sedmih letih na slovenski glasbeni sceni izdaja svoj premierni album.
ALBUM cover - Ko najdes sebe
Eva Boto izdaja svoj krstni album z zgovornim naslovom "Ko najdeš sebe".

In najbolje je svoj prvi album javnosti predstaviti prav v domači regiji, domači publiki, s slavnostnim koncertom v Narodnem domu Mežica, v soboto, 16. novembra, ob 19. uri.

Eva se Korošcem ne rabi pretirano predstavljati. Poznajo jo že od prvih zmag na festivalih po Avstriji in Sloveniji, sodelovanja v oddaji Misija Evrovizija in zastopanju Slovenije leta 2012 na Evroviziji s pesmijo Verjamem. Takrat 16-letna Eva je bila najmlajša predstavnica v Evropi, domačo sceno pa je kasneje, leta 2016 na Slovenski popevki zatresla z zmagovalno pesmijo Kaj je to življenje.

Njeno letošnje 3-mesečno potovanje po svetu glasbe in preobrazb v oddaji Znan obraz ima svoj glas, je samo uvod v dolgo in uspešno sodelovanje z novo ekipo, s katero Eva začenja svojo koncertno zgodbo v Mežici. Zato še enkrat lepo vabljeni na tistega prvega in najpomembnejšega – slavnostni koncert Eve Boto s spremljevalno skupino v mežiški Narodni dom v soboto, 16. novembra, ob 19. uri.

Cena vstopnice je 11 €. Prodajna mesta: Komunala Mežica, Trg svobode 1, 2392 Mežica. Rezervacije TUKAJ.

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije