Search
Close this search box.

Premierni koncert Eve Boto ob izidu prvenca

Postavna Korošica Eva Boto jeseni 2019 doživlja veliko osebno zmago. Po sedmih letih na slovenski glasbeni sceni izdaja svoj premierni album.

In najbolje je svoj prvi album javnosti predstaviti prav v domači regiji, domači publiki, s slavnostnim koncertom v Narodnem domu Mežica, v soboto, 16. novembra, ob 19. uri.

Eva se Korošcem ne rabi pretirano predstavljati. Poznajo jo že od prvih zmag na festivalih po Avstriji in Sloveniji, sodelovanja v oddaji Misija Evrovizija in zastopanju Slovenije leta 2012 na Evroviziji s pesmijo Verjamem. Takrat 16-letna Eva je bila najmlajša predstavnica v Evropi, domačo sceno pa je kasneje, leta 2016 na Slovenski popevki zatresla z zmagovalno pesmijo Kaj je to življenje.

Njeno letošnje 3-mesečno potovanje po svetu glasbe in preobrazb v oddaji Znan obraz ima svoj glas, je samo uvod v dolgo in uspešno sodelovanje z novo ekipo, s katero Eva začenja svojo koncertno zgodbo v Mežici. Zato še enkrat lepo vabljeni na tistega prvega in najpomembnejšega – slavnostni koncert Eve Boto s spremljevalno skupino v mežiški Narodni dom v soboto, 16. novembra, ob 19. uri.

Cena vstopnice je 11 €. Prodajna mesta: Komunala Mežica, Trg svobode 1, 2392 Mežica. Rezervacije TUKAJ.

Dogodki

Postavna Korošica Eva Boto jeseni 2019 doživlja veliko osebno zmago. Po sedmih letih na slovenski glasbeni sceni izdaja svoj premierni album.