Search
Close this search box.

Predstavljamo vam družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju hidravlike, kjer vam nudijo kvalitetne storitve in ugodne cene

Podjetje Pisnik, ki je prisotno na domačem in tujem tržišču, je družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju hidravlike. V podjetju se trudijo, da so zanesljiv partner mnogim podjetjem, odlikujejo kratki odzivni roki, kvalitetne storitve s strokovnim svetovanjem in kvalitetno vgrajene hidravlične komponente.

Janez Pisnik, lastnik in direktor družinskega podjetja PISNIK d.o.o., se je leta 1998 podal v podjetniške vode in ustanovil lastno podjetje s pravno organizacijsko obliko samostojnega podjetnika. Z izkušnjami na področju hidravlike, hidravličnih sistemov in vzdrževanja ter dodatnega izobraževanja je videl v tem segmentu še precej potenciala, zato se je odločil za ustanovitev družinskega podjetja v tej panogi.

Tako je bilo podjetje Pisnik s sedežem v Vuzenici, kjer je trenutno zaposlenih 17 ljudi, ustanovljeno leta 2017. V njem sta že ob ustanovitvi delo našla tudi Janezova žena Viktorija in kasneje prevzemnik sin Jernej, sedaj zaposlen kot vodja proizvodnje.

V podjetju Pisnik, kjer so v letu 2021 pridobili novo PE na lokaciji Spodnja Vižinga 68 v Radljah ob Dravi, vam nudijo generalno obnovo hidravličnih sistemov, med njihove glavne dejavnosti pa spadajo še izdelava agregatov po želji naročnika s svetovanjem in pripravo dokumentacije, izdelava hidravličnih gibljivih in kovinskih cevi pri naročniku, zastopstvo in prodaja hidravličnih komponent, izdelava varjenih delov s certifikatom SIST EN ISO: 3834 Part 3, CNC strojna obdelava ter izdelava rezervnih delov …

Podjetje ni samo ohranjanje obstoječe ponudbe, ampak tudi razvoj podjetja na osnovi vključevanja novih izdelkov in storitev z višjo dodano vrednostjo,” je ob predstavitvi podjetja Pisnik poudaril direktor Janez Pisnik.

Poslanstvo našega podjetja je zagotavljati kakovostno proizvodnjo in opravljanje storitev. Prizadevamo si zadovoljevati potrebe vedno bolj zahtevnega trga in približevanje storitev naročniku. S stalnim spremljanjem in uvajanjem novih znanj, tehnologij in lastnega razvoja stalno izboljšujemo kakovost proizvodov in izvajanja storitev. Naš cilj je predvsem prodaja naših storitev na tujem  in domačem trgu, je pojasnil sogovornik.

Vizija našega podjetja pa je najhitreje in najstrokovneje se prilagajati trenutnim razmeram in spremembam na trgu ter tako slediti zahtevam in željam strank. S tem si želimo utrditi ugled in prepoznavnost na področju proizvodnje in servisiranja hidravličnih sistemov. Našo dejavnost širimo predvsem na tuji trg (v letošnjem letu smo 65 % realizacije ustvarili v Avstriji in Nemčiji),” je dodal Pisnik.

V prihodnosti želimo na trg ponuditi širok spekter kvalitetnih proizvodov in storitev, ki skupaj s proizvodnjo po naročilu in željah strank ter ugodnimi cenami, pomeni konkurenčno prednost pred ostalimi,” je napovedal Pisnik.

Naš cilj je tudi nenehno zagotavljanje in spodbujanje zaposlenih k pridobitvi novih strokovnih znanj s področja hidravličnih sistemov, na različnih izobraževanjih in usposabljanjih, saj le-to pripomore k profesionalnemu razvoju in konkurenčnost podjetja. Vsako leto vključimo del ekipe v izobraževanje (komerciala, pridobitev certifikata za montažo v eksplozivnem območju, tečaj za varilce, izobraževanje delavca za nadzor kontrole pri varjenju …),” je še dodal direktor podjetja Pisnik, ki se lahko pohvali tudi s številnimi priznanji. Med drugim se namreč podjetje Pisnik ponaša s certifikatom zlata bonitetna odličnost.

Več o podjetju Pisnik, ki je stalno prisotno tudi na različnih sejmih tako doma kot v tujini in je tudi generalni zastopnik za izdelke Indunorm in Stuff, si lahko preberete TUKAJ.

Dogodki

Podjetje Pisnik, ki je prisotno na domačem in tujem tržišču, je družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju hidravlike. V podjetju se trudijo, da so zanesljiv partner mnogim podjetjem, odlikujejo kratki odzivni roki, kvalitetne storitve s strokovnim svetovanjem in kvalitetno vgrajene hidravlične komponente.