Search
Close this search box.

Predsednica stranke Naša Dežela obiskala Koroško

Nekdanja predsednica DeSUS in kmetijska ministrica dr. Aleksandra Pivec, ki je po odstopu z vrha upokojenske stranke ustanovila novo stranko Naša Dežela, je tokrat obiskala Koroško.

Predsednica dr. Aleksandra Pivec je obiskala župana Raven na Koroškem dr. Tomaža Rožena, župana Mežice Dušana Krebla ter županjo Črne na Koroškem mag. Romano Lesjak.

Pogovor je tekel o razvojnih projektih občin in čimprejšnji vzpostavitvi 3. razvojne osi, turističnem razvojnem potencialu, specifikah občin in željah po dobrem sodelovanju v prihodnje, so sporočili iz stranke.

Obisk se je zaključil z druženjem koroških članov lokalnih odborov Naše dežele. Sicer pa Pivčeva poudarja, da je stranka pripravljena na državnozborske volitve in se bo nanje podala samostojno. O sodelovanju po volitvah pa so se pripravljeni pogovarjati z vsemi, ki bodo za to izkazali interes. Prepričana je namreč, da v Sloveniji primanjkuje “volje po pogovoru in sodelovanju, spoštovanju različnih mnenj, tudi različnih ideoloških pripadnosti”.

Ob tem ne zavračajo morebitnega pred- ali povolilnega sodelovanja, je že decembra pojasnila Pivčeva. Zgolj predvolilno povezovanje, ki bi strankam omogočilo prestop parlamentarnega praga, pa ocenjuje kot nesmiselno.

Ob tem so na Facebook strani stranke še zapisali: “Za nas je pomembno, da naši stari in novi člani z vedno večjim entuziazmom gradijo novo politično opcijo, nov program in se prepoznavajo v novem vrednostnem sistemu, za katerega smo prepričani, da bo konstruktiven za vse generacije in tudi za celoten slovenski političen prostor.”

4 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
miha
miha
2 let nazaj

Mavo je še shujšava. Bo za volit.

Milan
Milan
Reply to  miha
2 let nazaj

Miha a to resno ?

Milan
Milan
2 let nazaj

Je prinesla zraven POTRDILO, da je v proračun države VRNILA protipravno prisvojenih 35.000 € ??? To je 38 povprečnih POKOJNIN !!! Sramota, da se UPA pojavljati v javnosti ! Župani pa bodo morali le PAZITI, da ne bodo ZAPRAVILI ugled, ki ga še imajo , tudi ONI bodo na VRSTI za VOLITVE !

zare
zare
2 let nazaj

Aleksanda Pivec je pokazala v preteklem mandatu tolk svinjarije, da lahk sam sede in čaka na novo.

Dogodki

Nekdanja predsednica DeSUS in kmetijska ministrica dr. Aleksandra Pivec, ki je po odstopu z vrha upokojenske stranke ustanovila novo stranko Naša Dežela, je tokrat obiskala Koroško.