Search
Close this search box.

Praznično vzdušje v Koroškem domu starostnikov ob dnevu žena in 40 mučenikov (FOTO)

V preteklem tednu je Koroški dom starostnikov (KDS) gostil številne glasbene dogodke, ki so prinesli veselje in raznolikost v življenje stanovalcev.

V preteklem tednu je Koroški dom starostnikov (KDS) gostil številne glasbene dogodke, ki so prinesli veselje in raznolikost v življenje stanovalcev. Ob praznovanju dneva žena in 40 mučenikov, so se v domu zvrstile različne prireditve.

Pester glasbeni program je popestril čudoviti pevski zbor GORNA, ki je z harmoničnimi melodijami navdušil prisotne. Pevci so s svojim izvrstnim petjem ustvarili čarobno vzdušje v KDS.

Posebno pozornost so bili deležni Jakob in Aljaž, prava glasbena talenta, ki sta s strastnim igranjem na harmoniko dodala pridih čarobnosti celotnemu dogodku. Njuna glasbena izkušnja je navdušila poslušalce in dodala poseben čar praznovanju.

Ob praznovanju Mednarodnega dneva žena so čudovite ženske v KDS prejele iskrene čestitke. Njihova moč, ljubezen in predanost so osrednji steber družbe v domu, za kar so bile deležne posebne pozornosti.

Priznanja so prejela tudi Jakob in Aljaž, ki sta na 17. Mednarodnem tekmovanju harmonikarjev za nagrado Avsenik osvojila zlato priznanje. Njuna glasbena nadarjenost je bila izpostavljena kot dragocen prispevek k pestremu dogajanju v domu.

Vsem ženskam so bile podarjene rožice in sladka presenečenja, ob tem pa so se zahvalili tudi moškim za njihov prispevek k bogatitvi vsakdana. Koroške lekarne so prispevale donacijo nageljčkov, s čimer so dodatno polepšale praznično vzdušje.

Ob praznovanju 40 mučenikov so stanovalci in zaposleni v Koroškem domu starostnikov ohranili spomin na dosežke, predanost in moški duh, ki navdihuje vse generacije.

Veseli dogodki so polepšali življenje v Koroškem domu starostnikov, hkrati pa so izražali hvaležnost do vseh, ki so prispevali k uspešni organizaciji in izvedbi prireditev.

Vir: FB Koroški dom starostnikov Črneče

Fotogalerija

Dogodki

V preteklem tednu je Koroški dom starostnikov (KDS) gostil številne glasbene dogodke, ki so prinesli veselje in raznolikost v življenje stanovalcev.