Search
Close this search box.

Praznični kopalni avtobus: Še več radosti na bazenu Aqualatio

Kopalcem bo na razpolago v torek, 26. decembra, v sredo 27. decembra in v četrtek, 28. decembra.

Med božično-novoletnimi prazniki bo počitnikarje na bazen vozil praznični kopalni avtobus, s katerim želi Mestna občina Slovenj Gradec tudi otrokom in mladini iz primestnih vaških skupnosti popestriti počitnice, starejšim občanom pa v času voženj rešiti problem prevoza v mesto, saj lahko na kopalni avtobus brezplačno sedejo tudi starejši.

Na praznični torek, 26. decembra, bo kopalni avtobus vozil na območju Sel in Pameč. V sredo, 27. decembra, bo zaokrožil po Razborju, Podgorju in Šmiklavžu. V četrtek, 28. decembra, pa bodo na svoj račun prišli kopalci iz Šmartna pri Slovenj Gradcu.     

V bazenskem kompleksu Aqualatio se veselijo njihovega obiska. Da bi bilo njihovo doživetje na bazenu še bolj pestro, jim bodo pripravili družabne igre, pobarvanke, slikarske izzive, za igro v vodi pa jim bodo na voljo tudi različni vodni pripomočki. Bazen v času od 26. do 29. decembra nudi 10-odstotni popust na družinske vstopnice, počitnikarjem, ki bodo prišli v družbi treh ali več prijateljev, pa prav tako 10-odstotni popust na vstopnico. Po kopanju bodo zanje pripravljeni slastni vaflji in zimska vroča čokolada s penicami.

Kopalni avtobus je med mestom in podeželjem prvič zapeljal poleti 2022, v času najdaljših počitnic, po otvoritvi bazenskega kompleksa Aqualatio. Od takrat s prevozi nadaljuje v času vseh ostalih šolskih počitnic. Namenjen je šolarjem, ki so že dovolj veliki, da lahko gredo na bazen brez spremstva staršev ali skrbnikov. Na Mestni občini Slovenj Gradec so ga vzpostavili, da bi kopanje v novem bazenu omogočili tudi vsem tistim otrokom, ki do bazena ne morejo peš, njihovi starši pa časa za vožnje nimajo.

URNIK VOŽENJ najdete TUKAJ

Vir: MO Slovenj Gradec

Dogodki

Kopalcem bo na razpolago v torek, 26. decembra, v sredo 27. decembra in v četrtek, 28. decembra.