Search
Close this search box.

Praznični december prinaša veliko dogajanja tudi v Vuzenico

Praznična tržnica z bogatim programom je zadnja leta v Vuzenici že tradicija.

Preteklo soboto so jo obogatili s prazničnim programom in bazarjem učenci OŠ Vuzenica ter otroci Vrtca Vuzenica. Zasedba Srčni muzikanti pa je poskrbela za dodatno zabavo, ki je bila primerna za vse generacije.

V soju prazničnih luči bo praznična tržnica živela tudi to soboto, 17. decembra, ob 16. uri, ko vas čaka nastop ŽPZ Dominica nova (KD Radlje ob Dravi) in predstava za otroke. Dobri mož z dolgo belo brado pa bo obdaril tudi vse pridne otroke, ki jih v Vuzenici ni malo. Ob 18. uri pa vas čaka tudi koncert Vaške godbe Vuzenica in to v Modri dvorani.

Vaška godba Vuzenica

To soboto, 17. decembra, bo vse predšolske otroke obiskal tudi Božiček in jih obdaril. Ne zamudite.

Dogajanje v čarobnem mesecu decembru bodo zaključili v petek, 23. decembra, ob 17. uri, ko bo za zabavo poskrbela domača zasedba DaDžemSkupina DaDžem se predstavlja kot vaš(ki) rock ‘n roll band, ki ga lahko postavite na vsak oder, v vsak lokal, na vsako zabavo. Člani zasedbe so skoraj sami Vuzeničani: Damjan Naglič, Uroš Medved, Alen Luka Rajšter in Matej Čoderl.

Prav vse dni dogajanja se boste obiskovalci lahko pogreli s toplim čajem in kuhanim vinom. Domači ponudniki bodo za vas pripravili pestro ponudbo izdelkov, ki jih boste lahko kupili in podarili kot najlepše božično darilce. Lokalna skupnost pa je ponosna, ker je Vuzenica dober vzgled sodelovanja mnogih domačih društev in posameznikov. Z roko v roki je vse lažje in zadovoljstvo je na koncu toliko večje.

Največja zahvala za njihov trud in delo je velik obisk ljudi, ki se povabilu z veseljem odzovejo. Organizatorji dogajanja so prepričani, da bo tako tudi letos. Prepustite se utripu najbolj veselega meseca v letu tudi vi in se jim pridružite.

Več o dogajanju preverite TUKAJ.

Vir: Občina Vuzenica in TIC VuzenicaDogodki