Search
Close this search box.

Praznična pravljična dežela naznanja veseli in pester december tudi v Vuzenici

Vsako soboto vas čaka praznični program na platoju pred bloki. Zagotovo bo vsak našel kaj zase. Sicer pa je čar veselega decembra tudi v druženju, prinaša praznovanja, obdarovanja ter majhna in velika pričakovanja. Predvsem pa iskrice in veselje v otroških očeh.

Čarobni december prinaša veliko dogajanja tudi v Občino Vuzenica. Ta konec tedna je že zaživela praznična pravljična dežela. Letos prav posebna, saj so bitja zaživela na naplavinah, ki jih je na obrežje naplavila reka Drava … in nastali so “Naplavinkoti”.

Kot pa veleva že tradicija bo kmalu znova priložnost, da se občani srečajo na njihovi praznični tržnici, kjer so skupaj s številnimi posamezniki, društvi in zavodi spet pripravili bogat program. Ta bo potekal vsako soboto v mesecu decembru, na platoju pred bloki, od 16. ure dalje.

V soboto, 9. decembra 2023, ob 16. uri, pripravljajo pester program otroci OŠ Vuzenica in vrtca Vuzenica.

V soboto, 16. decembra 2023, ob 16. uri, bo nastopila Glasbena šola Radlje ob Dravi, lajnar Maks, plesna skupina Smaragdne oči, Plesno rekreacijski klub Harmonija, Ženski pevski zbor DU Vuzenica, Humoristična sekcija KD Vuzenica, ustvarjalna delavnica za otroke. Ob 18. uri pa koncert Vaške godbe Vuzenica v dvorani KUC.

V soboto, 23. decembra 2023, ob 16. uri, bodo zagotovo ob prihodu Božička najbolj uživali najmlajši. Za njih so pripravili tudi otroško igro in obdarovanje. Ta pa ne bo prišel sam, ampak s svojim spremstvom.

V soboto, 30. decembra 2023, ob 16. uri, bo veselo s Srčnimi muzikanti, ki bodo poskrbeli za najboljšo zabavo daleč naokoli.

Ne zamudite torej prijetnega druženja v pravljičnem decembru. Dišalo bo po kuhančku, cimetu, toplem čaju in piškotih. Pomembno pa je, da z lepo besedo in prijaznim stiskom dlani še komu polepšamo dan. Sreča se skriva v drobnih stvareh, malenkostih in iskrenih ter srčnih ljudeh. Dobrodošli!

Dogodki