Search
Close this search box.

Pravi raj za vse generacije: To vse lahko počnete na Kopah v poletnem času (VIDEO)

Na največjem koroškem smučišču ni pestro le v zimskem času, ampak vam na Kopah ponujajo možnost številnih aktivnosti tudi v poletnem času.

VIDEO: Poletna doživetja na Kopah. Kaj vse lahko počnemo?

Na Kopah vam v poletnem času ponujajo pester animacijski program primeren za vse generacije in okuse. Namestitev na Lukovem domu, vrhunsko kulinariko, podate se lahko na pohodniške in kolesarske poti, na razpolago je mini trail in otroški igralni park … in še več. Preverite poletne aktivnosti na spletni strani www.kope.si. Pri njih pa lahko unovčite tudi turistične bone.

Pri tem naj omenimo, da vas bo Lukov dom, ki ga odlikujeta tudi odlična restavracija in izjemna lokacija z nepozabnim razgledom, tokrat pričakal s še boljšo ponudbo in prenovljenimi tako notranjimi kot zunanjimi prostori. Po novem pa lahko pri njih dobite tudi pice in burgerje. V domu so namreč v času mirovanja obnovili restavracijo, pohvalijo se lahko tudi z novo teraso pod tendo, najmlajši pa se bodo ob obisku Lukovega doma zagotovo razveselili novih zunanjih igral, še posebej velikega trampolina.

Da pa ne boste pri njih ostali lačni, vas bodo razvajali z vrhunsko kulinariko in domačimi dobrotami. Kot pravijo, imajo v dnevni ponudbi za vsakogar nekaj – za največje gurmane kot tudi tiste, ki venomer hitijo. Poskrbijo pa tudi za posebne priložnosti v prijetni družbi vaših najdražjih.

Rezervacije sprejemajo na +386 (0)2 88 39 850 ali rezervacije@kope.si

Vir: Facebook in spletna stran Kope

Dogodki

Na največjem koroškem smučišču ni pestro le v zimskem času, ampak vam na Kopah ponujajo možnost številnih aktivnosti tudi v poletnem času.