Search
Close this search box.

Pozor, goljufi se predstavljajo kot Rdeči noski – ne nasedajte

Goljufi ne poznajo meja. Bodite pozorni, če vas kdo pokliče domov v imenu Rdečih noskov, ker gre za prevaro.

Društvo za pomoč trpečim in bolnim – Rdeči noski klovni zdravniki sporoča, da ne kličejo svojih darovalcev po telefonu in ne izvajajo nikakršnih anket po domovih. V primeru, da vas kdo pokliče v imenu Rdečih noskov, vas prosijo, da jim to sporočite na naslov nasmeh@rdecinoski.org ali dejanje prijavite na najbližjo policijsko postajo.

Društvo Rdeči noski vidi svoje poslanstvo v tem, da vsem bolnišnicam in oddelkom Sloveniji, kjer si želijo obiskov bolnišničnih klovnov, nudi svoj program. Ob tem ima projekt ima tudi namen pridobivanja znanstvenih študij in spoznanj o delovanju humorja v postopkih zdravljenja. Društvo RDEČI NOSKI, si je zadalo cilj, da poskrbi za klovnsko oskrbo v vseh slovenskih bolnišnicah, rehabilitacijskih centrih in geriatričnih oddelkih.

Rdeči noski bolnišnični klovni so posebej usposobljeni umetniki, ki prinašajo radoživost, veselje, smeh v slovenske bolnišnice in druge ustanove.

Na račun dobrosrčnih ljudi pa se želijo okoristiti goljufi, zato bodite posebej pozorni pri prejetih telefonskih klicih.