Search
Close this search box.

Poziv tistim, ki so začasno morali prekiniti poslovno dejavnost

Javno komunalno podjetje Radlje ob Dravi vse pravne subjekte na področju občin Podvelka, Radlje ob Dravi, Ribnica na Pohorju, Muta in Vuzenica, ki so prekinili z izvajanjem svoje poslovne dejavnosti, poziva, da posredujejo izjavo zaradi začasne prekinitve poslovne dejavnosti.

To naj sporočijo preko redne pošte na naslov podjetja, ki je dostopen na spletni strani ali na elektronski naslov info@jkp-radlje.si.

Pravnim subjektom, ki bodo podpisali izjavo o začasni prekinitvi poslovne dejavnosti, vse do preklica izrednega stanja s strani Vlade RS komunalnih storitev ne bodo obračunavali v skladu z usmeritvami vlade, da državni organi, organi samoupravnih lokalnih skupnosti, nosilci javnih pooblastil in izvajalci javnih služb, ki v času trajanja epidemije novega koronavirusa ne izvajajo javnih storitev, le-teh uporabnikom tudi ne zaračunajo.

Izjavo najdete TUKAJ.

“Izjava pravnega subjekta, da je na podlagi vladnega Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji (UL RS št. 25/2020 z dne 15.03.2020) prekinil z izvajanjem svoje poslovne dejavnosti, je informacija javnega značaja in bo objavljena na spletni strani www.jkp-radlje.si. V primeru ugotovitve neverodostojnosti podatkov bo JKP Radlje ob Dravi obvestilo Tržni inšpektorat Republike Slovenije (TIRS) in Finančno upravo Republike Slovenije (FURS).” so zapisali na spletni strani JKP Radlje ob Dravi.

VIR: JKP Radlje ob Dravi

Dogodki