Poziv očividcem prometne nesreče izven kraja Mislinjska Dobrava, v občini Slovenj Gradec

Policisti Policijske postaje Slovenj Gradec prosijo za pomoč pri razjasnitvi prometne nesreče, ki se je zgodila včeraj, okoli 12. ure. Nesrečo je povzročil neznani voznik neznanega vozila. Po trčenju je odpeljal s kraja nesreče v smeri Slovenj Gradca.

Policisti Policijske postaje Slovenj Gradec so bili v petek, 17. novembra 2023 obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom, ki se je zgodila tega dne okoli 12. ure, na glavni cesti I. reda št. 4, odsek 1259, v km 3000, oziroma izven kraja Mislinjska Dobrava v občini Slovenj Gradec.

Nesrečo je povzročil neznani voznik neznanega osebnega vozila, ki ni vozil po desnem smernem vozišču glede na dovoljeno smer vožnje. Pri tem je z levim vzvratnim ogledalom svojega osebnega vozila, trčil v vzvratno ogledalo nasproti vozečega vozila znamke R- Scenik, kovinsko svetlo rjave barve.  

Po trčenju je neznani voznik, neznanega osebnega vozila s kraja odpeljal in oškodovanemu v prometni nesreči ni nudil podatkov, ampak odpeljal naprej v smeri Slovenj Gradca.

Policisti Policijske postaje Slovenj Gradec prosijo za pomoč očividce, da morebitne koristne informacije nudite na številko 113 oz. telefonsko številko Policijske postaje Slovenj Gradec (02 87 25 400) ali na najbližjo policijsko postajo.

Vir: PP Slovenj Gradec

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki