Search
Close this search box.

FOTO: Pozdrav Poletju s Tretjo osnovno šolo v Ars Cafeju

Učenci Tretje osnovne šole so danes v Ars Cafeju pozdravili poletje na svojevrsten način.

Danes se pred kavarno Ars Caffe odvija zanimiv dogodek, ki so ga učenci Tretje osnovne šole poimenovali “Pozdrav poletju“.

Pozdrav poletju s Tretjo osnovno šolo v Ars Cafeju je dogodek, ki že vrsto let prinaša veselje in priložnosti za pridobivanje socialnih veščin. Skozi celo leto Tretja osnovna šola sodeluje z Ars Cafejem, danes pa imajo zaključni dogodek, kjer učenci ob pomoči spremljevalcev strežejo pijačo obiskovalcem, pečejo vaflje, ponujajo napitke in organizirajo srečelov.

Od 10.00 do 12.00 ure so učenci, ob spremljavi DJ-a, pripravljali razne igre, vključno z igrami s padalom, in poskrbeli za odlično vzdušje. Na dogodku so se jim pridružili tudi otroci iz vrtca, natančneje skupina mini maturantov, ki so s svojo prisotnostjo še dodatno popestrili dogodek.

Socialni pedagoginji Nina in Tara sta predstavili današnji dogodek in izrazili posebno zahvalo: “To sodelovanje traja že nekaj let zahvaljujoč Davidu, ki nam vse to omogoča. Izjemno smo mu hvaležni in vabimo vse, da se nam naslednje leto pridružijo.”

Takšni dogodki učencem omogočajo, da se počutijo pomembne in vključene v skupnost. Ob pripravi pogostitev, kot so peka vafljev danes ali pečenje kostanja jeseni, učenci ne le pridobivajo praktične izkušnje, ampak tudi razvijajo občutek pripadnosti in pomembnosti v svojem okolju.

Fotogalerija

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Učenci Tretje osnovne šole so danes v Ars Cafeju pozdravili poletje na svojevrsten način.