Search
Close this search box.

Potrebujete delo med počitnicami in imate radi morje? Zaposlite se lahko v Počitniškem domu Fiesa

Če potrebujete delo med počitnicami in izpolnjujete pogoje, se lahko zaposlitev v Počitniškem domu Fiesa, ki je od morja oddaljen le 300 metrov.

V času poletne sezone (predvidoma) od konca maja do konca septembra v Počitniškem domu Fiesa iščejo kadre za pomoč pri čiščenju in vzdrževanju doma, delu v pralnici, za pomožna dela v kuhinji in delu v recepciji. Delo je primerno tudi za študentke/študente in mlajše upokojenke/upokojence.

Pisne prošnje s kratkim življenjepisom lahko pošljete na e-naslov: fiesa@spotur.si, do 30. 4. 2021. Za dodatne informacije lahko pokličete na telefonsko številko 051 320 978.

Počitniški dom Fiesa mestne občine Slovenj Gradec in občine Mislinja se nahaja skoraj v središču Fiese, le 300 metrov od plaže. V prvi vrsti je namenjen otrokom in mladostnikom, za izvajanje programa zdravstvenega letovanja in kolonij, šol v naravi ter za druge oblike organiziranih letovanj. Primeren pa je tudi za krajši družinski oddih, saj obiskovalcem nudi udobno namestitev in ponudbo penzionskih storitev. Kapaciteta doma je 80 ležišč v 21 sobah, večinoma s skupnimi sanitarnimi prostori. Sobe in skupni prostori imajo lep razgled na morje.

Več o si lahko preberete TUKAJ.

VIR: SPOTUR

Dogodki

Če potrebujete delo med počitnicami in izpolnjujete pogoje, se lahko zaposlitev v Počitniškem domu Fiesa, ki je od morja oddaljen le 300 metrov.