Postanite Božiček za en dan. Zbirno mesto za darila tudi na Koroškem

Klub koroških študentov se že vrsto let vključuje v projekte za pomoč ljudem v stiski. V prihajajočem decembru načrtujejo projekt Božiček za en dan, kjer se bodo zbirala darila za otroke in starostnike. "Naša praznična želja je ustvariti praznično vzdušje in prinesti srečo in veselje v njihove domove," so navedli v klubu.
KKŠ BOŽIČEK ZA EN DAN2

Klub koroških študentov že več let sodeluje v projektu Božiček za en dan, pri izvedbi projekta pa jim lahko pomagate tudi vi. Sodeluje lahko namreč prav vsak izmed vas.

Del projekta lahko postanete s prijavo na spletni strani Božiček za en dan. Po registraciji si izberete, koga boste obdarili in nato izdelate darilo po navodilih v opisu dogodka, do katerih lahko dostopate na tej povezavi. Ko boste darilo zavili, ga odnesete na sedež Kluba koroških študentov (Čečovje 5, 2390 Ravne na Koroškem), kasneje pa bodo vsa darila odpeljana na skupno lokacijo in tako razdeljena med nasmehe ljudi.

Akcija poteka do sobote, 27. novembra 2021. Darila lahko v času uradnih ur oddate v pisarno kluba vsak petek in soboto med 17. in 20. uro. Ideje za darila pa najdete TUKAJ.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.