Search
Close this search box.

Poročnega sejma v Dvorcu Bukovje letos ne bo

V Dvorcu Bukovje bi se moral letos odviti že jubilejni, 10. Poročni sejem v Dvorcu Bukovje.

Poročni sejem v Dvorcu Bukovje je bil vsako leto bolje obiskan, k čemur je pripomogla bogata in raznolika ponudba ter pester spremljevalni program. K temu so seveda pripomogli ponudniki, ki so nepogrešljivi v enem izmed najlepših dni v življenju. Organizatorji pa so danes preko Facebooka sporočili, da letos Poročnega sejma v Dvorcu Bukovje ne bo.

Poročnega sejma v Dvorcu Bukovje letos ne bo.

Na največjem tovrstnem sejmu pri nas so lahko obiskovalci pretekla leta pridobili vse potrebne informacije glede organizacije pomembnih življenjskih dogodkov. 

V Bukovju so se predstavljali frizerji, gostinci, cvetličarji, aranžerji, vinarji, zlatarji, fotografi, ponudniki otroških animacij, prodajalci ženskih in moških poročnih ter ostalih svečanih oblačil … Poleg številnih bodočih mladoporočencev pa so po informacije, predvsem glede novih modnih trendov, prišli tudi mnogi obiskovalci od blizu in daleč, ki so jih čakale pomembne slovesnosti, kot so okrogle obletnice, maturantski ples ali valeta.

Na sejmu so lahko obiskovalci pretekla leta pridobili vse potrebne informacije glede organizacije pomembnih življenjskih dogodkov. 
Organizatorji sporočajo, da je nekaj letošnjih terminov za poroke v Dvorcu Bukovje še na voljo

Dogodki