Search
Close this search box.

Popolna zapora ceste na Muti: Po uspešnem današnjem asfaltiranju jutri na vrsti druga cesta (FOTO)

Danes v četrtek, 1. 8. 2019, je bila med 7.00 do 17.00 uro izvedena popolna zapora lokalne ceste Gortina-Pernice na odcepu Kapšer-Napečnik, pri kmetiji Orlič, zaradi asfaltiranja cestišča. Sodeč po odzivu župana Občine Muta so izvajalci dela na tem odseku uspešno zaključili. Za jutri in soboto pa napovedujejo popolno zaporo na drugi lokaciji.

FOTO: Mirko Vošner

Ob današnjem zaključu asfaltiranja je župan Mirko Vošner na Facebooku zapisal: »Vesel sem, da nam je dolgoletna želja domačinov na Pernicah in domačiji Orlič, uspela. Ravnokar je asfaltirana več kot 300 m dolga protiprašna zaščita, v kateri je preko 200 t vgrajenega asfalta. Gradbena dela je izvajalo podjetje Bauer, asfaltiranje pa je prevzelo renomirano podjetje Asfaltnig. Celotna investicija je znašala približno 65.000 € in predstavlja še eno izmed uspešnih investicijskih projektov v prepotrebno obnovo cestne infrastrukture v občini Muta.«

OBVESTILO: POPOLNA ZAPORA CESTE

Na Muti pa v naslednjih dveh dneh nadaljujejo z asfaltiranjem še ene ceste. Kot navajajo na spletni strani Občine Muta, bo v petek, 2. 8. 2019, in v soboto, 3. 8. 2019, med 7. in 17. uro, izvedena POPOLNA ZAPORA lokalne ceste JP 774131, odcep Regionalka-Kaparc, zaradi asfaltiranja cestišča. Obvoz ni možen, zato prosijo za razumevanje.

FOTO: Občina Muta

Dogodki